Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1752 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
YAMAHA ANTILA 120 czy Panasonic SC PMX2? Zalezy mi na dobrej jakościowo  
muzyce 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "YAMAHA ANTILA 120 czy Panasonic SC PMX2? Zalezy mi na dobrej jakościowo muzyce"   

Monikatrs
 Wysłana - 19 kwiecień 2007 08:03        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witajcie. Zastanawiam się nad kupnem mikro wieży Panasonic SC PMX2 lub kina domowego YAMAHA ANTILA 120 Zależy mi głównie na tym aby dźwięk był w miare dobrej jakości. Czy wspomniane kino domowe będzie lepsze pod względem odtwarzania muzyki niż Panasonic (mikrowieza)? Będe wdzięczna za info i wyjaśnienie tego problemu. Może nie warto wydawać aż tyle pieniędzy na kino skoro i tak przede wszystkim słucham muzyki? Powiedzcie, które parametry są lepsze jesli chodzi o "głośniki" i jakość dzwięku

Mokasek
 Wysłana - 19 kwiecień 2007 17:10       [zgłoszenie naruszenia]

Nie no ja mysle ze DVD brac. Wiesz, zawsze Cie moze najsc na jakis film. A jest to w miare dobry sprzet. Po 2 to jest Yamaha a nie Panasonic, wiec + dla Yamaha. Lepszy dzwiek moim zdaniem bedzie, niz z takiej micro wiezy. Ja bym bral Yamahe, efektywnosc jak na taki sprzet uwazam ze moze byc 89dB.
Funkcjie tez ma cakliem przyzwoite. Zobaczsz, ze z DVD bedzie wiecej frajdy niz z Panasonic.

Zmieniony przez - Mokasek w dniu 2007-04-19 17:12:06

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

YAMAHA ANTILA 120 czy Panasonic SC PMX2? Zalezy mi na dobrej jakościowo muzyce

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL