Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 998 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
Zalana C350 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Zalana C350"   

MKM11
 Wysłana - 4 marzec 2005 13:46        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam chcialbym sie zapytac czy moglby mi ktos pomoc.. mianowicie kumpel przyniosl mi swoj telefon (zalana c350) wyczyscilem go (denaturat) wygrzalem (suszarka) i zaczol smigac ale jest jeden problem caly czas swieci sie podswietlanie nawet gdy go wylacze!! Moglby mi ktos pomoz z tym fantem? pozdrawiam!!

Szacunek dla wszystkich co poedejmia walke :D (chocby z fonem:P)

zeznik
 Wysłana - 6 marzec 2005 17:16      [zgłoszenie naruszenia]

Telefonik wsadz do spirytusu czystego :) tak aby cała płyta była zanurzona,pozostaw go na cała noc !! pozniej szczoteczka do zębów (tylkom ostroznie zey nie pozrywac elementów z płyty) i na koncu szuszareczką konkretnie wygrzej.
powinno pomódz !!
Pozdro All
p.s: daj znac o postepach w pracy.

Skonczyłem z moderowaniem tego fora.Pozdrawiam i przepraszam !

Znawca -

MKM11
 Wysłana - 16 marzec 2005 20:32      [zgłoszenie naruszenia]

Dzieki Ci Żeźnik rzeczywiscie pomoglo lecz mam do Ciebie pytanie mianowicie juz wszystko lazi pieknie smski dochodza itp. ale ... nie slysze wogule dzwieku!! tj dzwwonki sa ale przy rozmowie nie slychac zadnych odglosow tj osoby z ktora rozmawiam :( jakbys mi mogl cos poradzic.. !! telefon byl zalany i mylisz ze mogl pas glosnik? a moze cos innego?? z goy THX!!

zeznik
 Wysłana - 16 marzec 2005 23:22      [zgłoszenie naruszenia]

ogolnie motki mają to do siebie ze po zalaniu pada elstoert od membramki która zapodaje nutke :D.muszisz skoczyc gdzies na serwis niech ci odsprzedadzą to i srawdzisz jak nie to to tylko przejscia do procka.
pozdro pisz co robiłes z nia

Znawca -

MKM11
 Wysłana - 17 marzec 2005 12:19      [zgłoszenie naruszenia]

Wdzisz i tu jest problem! bo w zadnym servisie nie maja tego elastomera... a na allegro szukalem tez nie ma.. sa glosniczki ale bez elastomerow .. a moze od 8210? by pasowal? nie wiesz moze?? bo nie mam teraz pomyslu zadnego..

MKM11
 Wysłana - 18 marzec 2005 11:47      [zgłoszenie naruszenia]

Zeznik jest jeszcze jeden problem bo glosniczek dalej nie zrobiony ale... jak wsadze morke do obudowy to traci franca zasieg a jak jest bez to mogedzownic pisac eski i smiga.. ;/ chore to troche..... myszisz ze to jakies styki?? od anteny?? bo juz je probowalem robic g... daje;/ niestety.. to jakbys mogl to pomoz no chyba ze ewentualnie ktos inny:) Pozdro @ll

zeznik
 Wysłana - 18 marzec 2005 17:08      [zgłoszenie naruszenia]

elastomert od 8210 nie bedzie pasował.a jesli chodzi o ten zasieg to wyczysc styki dobrze. sądze ze to raczej ta membramka niz elastomert. wiem ze membramy kupisz na allegro bo kumpel sprzedaje ode mnie :) pod nikiem xxxyy cos takiego.
zobacz lublin na akc serwisowych.
pozdro

Znawca -

KOBE22
 Wysłana - 18 marzec 2005 17:26      [zgłoszenie naruszenia]

ratuje Cie serwis aotoryzowany motki , tam na bank Ci zrobia , centrum serwisowe jest w bydgoszczy,robia najpowazniejsze naprawy tych teli

Specjalista -

zeznik
 Wysłana - 19 marzec 2005 18:30      [zgłoszenie naruszenia]

phhiiii :)

Znawca -

MKM11
 Wysłana - 19 marzec 2005 22:16      [zgłoszenie naruszenia]

hmmm no wlasnie Kobe o to chodzi aby nie robic nic w serwisie ale samemu no nic w poniedzialek dotane 2 zalana i sobie czesci(glosnik i srodek obudowy) przełoze;];] moze zacznie smigac pozdro!

KOBE22
 Wysłana - 20 marzec 2005 10:42      [zgłoszenie naruszenia]

samemu to nie majac pojecia o fonach mozna zwykle przekombinowac, ja majac dojscia u wielu zrodel nie znalazlem elstomerow do glosnikow wiec ratuje Cie tylko wyciaganie ze zlomu

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zalana C350

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL