| Autor |
"Zastój na forum! Nic się nie dzieje!" |
|
|
paco128
|
|
Wysłana - 16 lipiec 2009 23:51 Przeniesiona przez Rafacker z działu 'Audio'. | zgłoś naruszenie regulaminu
No właśnie. Jak w temacie. Wątek bez sensu, wiem. Jak któryś z moderatorów go usunie, to przynajmniej będę wiedział, że jeszcze żyją
| |
|
 |
|
|
|
zbys
|
|
A czego sie spodziewasz. Wakacje, kryzys na swiecie ...itd...
 |
|
|
|
Rafacker
|
|
^_^
|
|
|
|
|
paco128
|
|
Hehe, żyje!
Zmieniony przez - paco128 w dniu 2009-07-17 22:08:58 |
 |
|
|
|
Preskaler
|
|
No to ja proponuję zamówić jakąś striptiserkę (zrobić zrzutę?) i żeby tutaj występ dała!
P.S.
U mnie na dworze 34st. i w domu to samo! Już zaczyna powoli spadać. Ludzie teraz myślą o wymoczeniu nóg w chłodnym zbiorniku wodnym i o zimniutkim browarze a nie o elektronice!
|
|
paco128
|
|
A u mnie leje, leje, leje, leje i leje i jeszcze raz leje... Wczoraj akurat było ponad 30st - jeden taki dzień spośród całego dłuuuugiego, ulewnego miesiąca... Więc nie dziwcie się mi  |
 |
|
|
|
zbys
|
|
A w Chicago najzimnijszy lipiec od kilkudziesiecu chyba lat. Dzisiaj ma byc max 22ºC, a zwykle jest grubo powyzej 30ºC. Nocami spada do 13ºC. Jest dobrze, nie trzeba chlodzic. A prad ma klimatyzajcie sporo kosztuje.
 |
|
|
|
Rafacker
|
|
^_^
|
|
Szkoda że ja nie mam nawet czasu na elektronike, z chęcią bym w koncu ofornirował kolumny i zaczął nowe ale ciągle coś... Na ryby też bym chętnie pojechał ;P
|
|
|
paco128
|
|
Mi to się marzy wypad samochodem, ze znajomkami pod namiot, nad jakąś wodę z muzyką reggae w tle, gitarą, ogniskiem w nocy, przy gwieździstym niebie... Taki wypad w cztery - pięć osób. Może się uda, ale nie zawsze każdy może...
Zmieniony przez - paco128 w dniu 2009-07-19 12:17:01 |
 |
|
|
|
Preskaler
|
|
|
|
|
paco128