Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2125 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Różne
Zgrywanie filmów 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Zgrywanie filmów"   

Bar2
 Wysłana - 9 wrzesień 2002 17:42        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam pytanko.
Chciałbym zgrywać filmy na dysk z telewizji/videa.
...glos z tunera idzie na karte muzyczna zlaczka na wejscie liniowe (i tu juz sie slyszy na sluchawkah)
Zaczne od poczatku ...na początku zrobilem se przejsciowke z videa na tuner telewizyjny.
wyjscie videa podlaczalem pod wejscie antenowe tunera telewizyjnego w kompie. Jak ustawilem kanal video na tunerze telewizyjnym w komputerze to bya bardzo slaba jakosc. I tu dochodze do sedna. Czy ze scarta na videle moge polaczyc\zewrzec sygnaly glosu i obrazu?
ew. czy są takie programy ktore zgrywaja glos z karty muzycznej(np. z wejscia mikrofonowego albo tak jak mowilem z wejscia liniowego) i obraz z tunera telewizyjnego (z wejscia cinch)?

Bar2

Poxter
 Wysłana - 9 wrzesień 2002 21:18      [zgłoszenie naruszenia]

bar2 dlaczego drugiego posta dałeś? Przecież równie dobrze mogłeś to daććć do tego swojego pierwsszego. Spytam się kumpli jakkk to jest z kartami telewizyjnymi ale wydaje mi się że wystarczy połączyć tv z kompem za pomocą karty tv, puścić video ustawić ustawienia aby zgrywałll nie np z tv1 tylko z tego progsa gdzie masz video i nagrywać. Nie miałem do czynieniea z kartami tv ale tak mi się wydaje

(((:Mod Forum Elektronika:)))

quasar
 Wysłana - 9 wrzesień 2002 23:15      [zgłoszenie naruszenia]

jak ma karte tv w kompie to nie potrzebuje telewizora do szczescia.
BTW po cholere 2 razy ten sam post?

dziadzio
 Wysłana - 11 maj 2003 01:32       [zgłoszenie naruszenia]

jak masz karte graficzną z wyjściem na TV to proble z głowy... , pewnie jednak tak nie jest :} :(

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zgrywanie filmów

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL