| Autor |
"Zmiana sieci" |
|
|
Leukocyt
|
|
Wysłana - 11 grudzień 2006 10:23 | zgłoś naruszenie regulaminu
Chciałbym zmienić sieć Orange Pop na Heyah i tu rodzi się kilka pytań:
-w heyah są smsy po 3 grosze do ludzi w obrębie swojej sieci, czy erę również mogę uznać za swoją sieć, tzn. czy sms do ery bedzie kosztowal 3 grosze?
sprawdzałem na stronie heyah :)
Zmieniony przez - Leukocyt w dniu 2006-12-11 10:23:52
| |
|
 |
|
|
|
tajniaczek
|
|
era to inna sieć, wiec będzie kosztowął 20 gr. jednak ejst promocja ktorej aktywacja kosztuje 5 pln i masz 1000 smsow do wysłania do wszystkich sieci przez tydzień
|
|
|
spider00
|
|
tajniak, nie wydaje mi się ;->
era <=> heyah. smsy będą po 3 grosze.
co do pakietu, ja słyszałem o promocji za 5zł nielimitowana ilość sms do wszystkich sieci przez tydzień.
Znawca -
 |
|
|
|
erminho
|
|
spider ma racje z tymi pakietami - kupuje sie pakiecik za 5zl i przez tydzien mozna wysylac sms'y do wszystkich sieci po 0gr, nieograniczona ilosc. |
Specjalista -
 |
|
|
|
tajniaczek
|
|
co do era i heyah działaja na tych samych łaczach ale czy napewno licza po 3 grosze ??
Aby skorzystać z usługi "Ryczałt SMS" wystarczy wysłać bezpłatny Ekspresowy Kod Aktywujący *110*4# lub skontaktować się z Biurem Obsługi Użytkownika Heyah. Z konta użytkownika zostanie pobrana opłata w wysokości 5 PLN brutto, a uruchomienie usługi potwierdzone będzie SMSem. Usługa jest ważna przez 7 dni od chwili jej aktywacji. Użytkownik może ponownie skorzystać z oferty po upływie ostatniego dnia obowiązywania poprzedniej. Osoby, które aktywują usługę, w ciągu tygodnia będą mogły wysłać nawet 1000 darmowych SMSów.
[http://www.heyah.pl/magicznepakiety]
smsy sa po 0,5 grosza wiec marketing działa
|
|
|
spider00
|
|
hmm...
z pakietem miałbyś rację.
Ja w erze mam tak, że jak dostaje 100 darmowych minut "do Ery"
to mam do Ery, Heyah i na stacjonarki.
Znawca -
 |
|
|
|
tajniaczek
|
|
tzreba sie spytac kogos z heyah bo moja karta juz nie zyje
|
|
|
vella
|
|
czkeajcie na p4 :) bedzie najtaniej jak wejdzie na rynek a na razie zgloscie sie po telefon za darmo na nadchodzi4.com :) sama to zrobilam i oddzwonili ;) |
 |
|