| Autor |
"Zmiany w dziale Audio" |
|
|
DjDamian
|
|
Wysłana - 3 maj 2005 17:40 | zgłoś naruszenie regulaminu
Chyba czas cokolwiek napisać na ten temat.
Cóż moderatorzy śpią, albo nie chce im sie pisać, zadawane pytania są juz do przesady beznadziejnie formułowane, z reguły 5 postów to dogadanie sie o co pytającemu chodziło.
Zero podwieszonych artykułów a przydałoby sie. Jest kilka osób co by sie zabrało za rozwój i postawienie odpowiedniego poziomu na forum, ale chyba nie widzą sensu.
Jakies zmiany?
|
 |
|
|
|
Rafacker
|
|
^_^
|
|
Dj Damian, takie hamskie wrzucenie linku do konkurencyjnego serwisu nie miało absolutnie na celu pogorszenie sytuacji na tym forum, lecz stworzeniu innego , być może lepiej zorganizowanego forum, jak sam napisałeś doszło tu do dużych negatywnych zmian, których jak narazie nikt nie ma zamiaru cofnąć, pozatym co my możemy ? od tego są administratorzy , a ja ich prosił nie będę bo to jest ich obowiązek.
Ja uważam że jest tu kilka osób ktorzy potrafią pomóc, natomiast nie ma do tego warunków na tym forum, dlatego nowe forum powstało głównie z myślą o uporządkowanie wszystkiego, jako że bakss jest aktywnym użytkownikiem tego forum to są powody przypuszczać że da sobie radę z całą organizacją.
Jak już mówilem nie będe nikogo prosił, jeżeli ktoś nie potrafi lub nie chce utrzymać w nalezytym porządku forum to ja z niego nie będę tak korzystał jak do tej pory
pozdrawiam
|
|
|
Rocky B.
|
|
Wiesz moze moderatorzy chca cos zrobic, ale mateo ma wszystko w dupie (jakiekolwiek zmiany).Np przyznanie komus moda trwa tyle ze temu przyszlemu modowi sie odechce czekania.
|
|
zoltarek
|
|
Co do uatrakcyjnienia forum artykułami. Pomysł ciekawy, z tym że ja się nie podejmuje pisania, a zamieszczanie skanów jest trochę bezcelowe. Jeżeli ktoś ma ochotę, wykazał że jest osobą pozytywnie aktywną, która mogła by wnieść jakieś ulepszenia, dysponuje czasem i chęciami, to chętnie odstąpię moje przywileje, ale o tym to już musi admin zdecydować.
Pozdrawiam
|
|
Rafacker
|
|
^_^
|
|
Rocky, rozumiem ale nie zmienia to faktu że jest brak porządku na forum, i dla osób niewtajemniczonych ( dla mnie ) wygląda to tak jakby Moderatorzy mieli to gdzieś, brak aktywności modów na forum wzbudza właśnie takie podejrzenia.
|
|
|
Preskaler
|
|
Moderatorzy mają podobnie wiele możliwości jak Żydzi za okupacji. Kilkakrotnie chciałem "pozamiatać" śmieci w postaci powtarzających się postów i... nie działa. Poza tym, że pytania są zadawane beznadziejnie to jeszcze temat jest tak sformułowany, że w przypadku potrzeby odszukania go - nie ma takiej możliwości. Co można powiedzieć na temat takiego pytania? "Pomocy!!!!" Proponuję nie odpowiadać na nie a nawet nie czytać. Zdecydowanie powinien być jakiś śmietnik i każdy "Mod" powinien mieć "moc sprawczą" do usuwania takich pytań a wszyscy pozostali użytkownicy forum powinni reagować "wrzaskiem", może w końcu ludzie się nauczą? Awans na moderatora jest bardzo syboliczny i w zasadzie honorowy bo nie daje możliwości porządkowania forum w takim zakresie jakiego ono wymaga.
Oprócz tego przez kilka dni (co jakiś niedługi czas) nie mogę się "dobić" do forum. W takiej sytuacji chyba jest jasne, że forum nie działa tak jak możnaby sobie to wyobrazić!
Zmieniony przez - Preskaler w dniu 2005-05-07 11:24:09
|
|
Rocky B.
|
|
No wlasnie ostatnio cos szwankuje forum.
|
|
DjDamian
|
|
Cóż post Preskaler'a wszystko wyjasnia. Osobiście myślałem że moderatorzy mają więcej możliwości...
Jednak sie myliłem. Dzieki za wyjaśnienie
 |
|
|
|
Rocky B.
|
|
Myslalem ze szlag mnie dzisiaj trafi jak zobaczylem, ze prawie w kazdym dziale jest po kilka tych samych tematow. Musialem pousuwac ten syf.Jacys niecierpliwi ci autorzy :/
|
|
Arnold_S.
|
|
|
|
|
Preskaler
|
|
Ja proponuję "BANA!!!"