Witam.
Planuje zakup aparatu [allegro.pl/aparat-benq-dc-c1420-sd4gb-ladowarka-4aku-etui-i1258641871.html] lub [allegro.pl/aparat-samsung-es17-12-2-mpix-wszystko-kurier-i1301571882.html]
Nie skusiłem sie magicznymi pixelami, tylko tym ze jako jeden z nielicznych jest dostepny u mnie w miescie.
Chciałbym poznać opinie użytkowników, którzy znają sie na tym sprzecie, lub maja taki. Byłoby miło jakby ktoś wrzucił jeszcze przykładowe foty zrobione tymi aparatami :)
Nie jestem żadnym maniakiem fotografii, chce po prostu miec TRWAŁY aparat, który robi ładne, kolorowe żywe zdjecia. Z góry dziekuje za pomoc ;)
Powiem Ci z doświadczenia, że tak to można czekać latami na wpis posiadaczy Dużo rzeczy już zostało w internecie napisanych, jak człowiek sam nie poszuka to mało się dowie...
O Samsungu chociażby tutaj:
[cokupic.pl/produkt/Samsung-ES17]
O Benqu nie mam czasu szukać, wpisz w wyszukiwarkę symbol aparatu i słowa: recenzja lub opinie.
Tak, szukałem w ten sposób, ale trafiłem na 4 opinie, z czego 2 chwaliły, 2 "odstraszały" :) Ale widać słabo szukałem, gdyż nie znalazłem tego co mi przesłałes. dziekuje za pomoc, dużo ciekawych opinii. Pozdrawiam!
Szanowny kol. Mieciu to nie ten dzial !!To jest dzial dedykowany układom cyfrowym elektronicznym a nie aparatom cyfrowym . Ale nic to.Poradze ci cos wartosciowego dotyczacego jakosci aparatow .Daruj sobie Samsunga a kup Olympusa .A dlaczego ? Przekonasz sie porownujac zrobione zdjecia z aparatami 5X drozszymi.