Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 902 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
awaria 7650 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "awaria 7650"   

KoZiK
 Wysłana - 7 marzec 2004 12:12        | zgłoś naruszenie regulaminu

ile może kosztować naprawa takiej usterki w 7650:
podczas rozkładania telefonu tym gównem co daja razem do kabla łączącego nokie z kompem porozpieprzały sie chyba jakieś kable/taśma i dzialały tylko trzy klawisze na klawiaturze wszystko inne było git telefon się normalnie właczał tylko ta ***ana klawiatura w serwisie trzymali tel miesiąc i nie naprawili przeciwnie cos tam porozlutowywali że sie wogóle nie włącza był w drugim serwisie tym razem nie autoryzowanym i tam właśnie gościu powiedział że coś w tym autoryzowanym porozlutywowali
to było 4 miechy temu od tego czasu tel leży
i pytanie ile naprawa takiej awarii może kosztować i czy jest szansa że w serwisie nokii mi to zrobią?? tel używany był 3 tyg więc mi na nim zależy

KOBE22
 Wysłana - 7 marzec 2004 15:29      [zgłoszenie naruszenia]

poszedl mail

Specjalista -

KoZiK
 Wysłana - 7 marzec 2004 15:39       [zgłoszenie naruszenia]

Odebrałem :)
Rzecz w tym, że ten telefon jest już w serwisie od długiego czasu i nic z nim nie robią :/ We wtorek jadę do stolicy i zastanawiam się czy go odebrać. Telefon jest kolegi, a ja chcę go tylko odkupić za 200 zł i nie wiem czy mi się to opłaca, dlatego pytam się o cenę naprawy :)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

awaria 7650

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL