Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 654 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
bateria d500 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "bateria d500"   

YAMCHA
 Wysłana - 7 wrzesień 2006 21:39        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam bateria w moim samsungu d500 trzyma mi juz tylko 1 do 2, tel ma 8 miesięcy, jestem drugim użytkownikiem, pierwszym była jakaś kobieta w wieku około 25lat być może nie robiła formatowania.

Teraz chce kupić nową
I mam takie pytanie czy lepiej kupić orginalna, czy bez różnicy będzie, jeśli kupie np coś takiego:

[http://www.allegro.pl/item125258818_bk87_bateria_samsung_d500_d508_1900mah_polimer.html]

I czy to jest warte kupna: ma się tu orginalną baterie plus jeszcze jakaś podstawka do ładowania:
[http://www.allegro.pl/item124105024_100_oryginalna_bateria_samsung_d500_podstawka.html]

MKM11
 Wysłana - 9 wrzesień 2006 08:57       [zgłoszenie naruszenia]

Cenowo jest roznica to nie powiem, wiec jak masz mniej kasy to kup tansze ale przyznam sie ze te wszystki 1900 mAh to tylko nalepki jak mozesz kupic cos teoretycznie by sie wydawalo jak mercedes po cenie trabanta.. no tak nie moze byc:) Wydaje mi sie ze dobrze by było kupic oryginalna choc jak chcesz za niedlugo sie pozbyc telefonu to wez tansza. Z pol roku bedzie dobrze trzymac ale to jak kazda bateria pol roku fajnie a pozniej coraz gorsza. Pozdro

Szacunek dla wszystkich co poedejmia walke :D (chocby z fonem:P)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

bateria d500

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL