W gre wchodzą używane . Bo co ciekawego nowego można kupić za tą cene ?
Fajnie by było jakby był z klapką ( ale wtedy 2 wyświetlacze)
hmm moglby miec tez aparat, wyswietlacz kol. 65 tys minimum.
Co polecacie? pozdro.
siemens cx65/c75/cxt70- niezle telefony, ponad 10mb pamieci, duze wyswietlacze, aparaty vga, niestabilne softy (mozliwosc samodzielnej wymiany na nowy) i troche skrzypiace obudowy (ogolnie kiepska jaosc wykonania) cena: cx65- max 210 (czasem schodza grubo ponizej 200), cxt70 ok. 200, c75 270 nowka, uzywany ponizej 240.
nokia 6020- dobry telefon, troche ponad 3mb pamieci, ladny wyswietlacz (128x128, kolorki ladniejsze niz w siemensach), aparat vga, calkiem niezly, irda i joy wymagajacy przyzwyczajenia. cena- ok. 290.
nokia 3220- telefon z miodzio klawiaura %) gumowa, miekka arcywygodna, wyswietlacz bardzo ladny, jak w 6020, wiecej pamieci, za to brak irdy. kupi sie za ok. 250-260zl.
sony ericsson k500i- chyba najlepszy telefon. najwiecej pamieci (12mb), najlepszy wyswietkacz (super kolorki), najlepsze filmy (ograniczone pamiecia, z super jakoscia dzwieku, jak na telefon- przeciwienstwo siemensa), ma tez zle strony- joysick, ktory lubi sie psuc i dzwiek migawki niedajacy sie wyciszyc..aparat tez robi slabsze foty niz nokie, czy siemensy.. ale pozadny telefon mimo wszystko. cena ok. 270.
własnie dlatego nie chce siemensów, te skrzypiące obudowy i plastikowo podobne przyciski - zgroza
te dwa wchodzą w gre N 3220 i SE k500i
czekam na jeszcze jakies ciekawe propozycje a dla Ciebie sog ( jesli wejdzie )
jak masz jakies konkretne pytania dot. ktoregos z siemensow, se k500i, czy nokii 6020, albo 3220 to pytaj- uzytkowalem te telefony (3220 uzytkuje obecnie) chetnie pomoge :]
Zmieniony przez - erminho w dniu 2006-07-10 20:17:50
hmm a co sądzisz o k700i ? troszke wiecej niz 350zl ale nie wiele.
a w Twojej noki 3220 jak piszesz sms masz polskie znaki w kojejnosci aąbc np . ? bo mnie to z lekka denerwuje, bo juz po moim siemensie jestem przyzwyczajony do pisania na pamięć nie patrze nawet na telefon i pisze
a tak jakbym go kupił bedzie mi sie ciezko przestawic. pozdro
Zmieniony przez - lodzo w dniu 2006-07-10 21:00:45
tak, aąbc.. tez przedtem mialem siemensa (cx65) i szybko sie przestawilem, po dwoch, trzech dniach pisalem sms'y juz normalnie, no i spacja jest '0', inaczej niz w siemensie, ale jakies 10 sms'ow wystarczy, by sie przyzwyczaic.
a co do k700i to telefon jest w porzadku. tylko nie kupuj jakiegos skatowanego, najlepiej jakos malutko uzywanego, bo joysticki sie szybko psuja, najpierw zaczynaja sie zacinac, a pozniej calkiem padaja.. podobnie, jak w k500i. ale telefon bardzo pozadny.
Motorola MPx200 system windows....wiec masz wszytstko czego dusza zapragnie , telefon z klapka, dobrze wykonany, sam taki posiadam i jestem zadowolony, karta 256mb