Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 697 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
co lepiej kupić? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "co lepiej kupić?"   

knowek
 Wysłana - 1 wrzesień 2006 14:05        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam taki problem! mam obecnie se k608i który jak wiadomo ma wszystko tylko nie posiada karty pamięci... a ja chciałbym mieć możliwość słuchania muzyki podczas podróży a jak wiadomo pamięc wewnętrzna se nie pozwala na wgranie dużej ilości piosenek! ostatnio wpadło mi troszke gotóweczki do ręki i zastanawiam sie ( i tu właśnie prośba o pomoc ) czy lepiej sprzedać se i kupić telefon ze slotem kart pamięci czy lepiej zostawić starego soniaka a zakupić sobie odtwarzacz mp3... Nadmienie że w gre wchodzi se k750i/d750i. Który pomysł lepszy? ja sam jestem bardziej napalony na telefon bo dochodzi do tego kamera 2megapiksele a nie posiadam oddzielnej cyfrówki! pomórzcie! z góy dzięki!

MKM11
 Wysłana - 1 wrzesień 2006 21:13      [zgłoszenie naruszenia]

Ja bym kupil telefon z mp3 i karta. Po co nosic 2 rzeczy ze soba, a tel masz zawsze przy sobie. No a pozatym nie masz cyfrowki to tym bardziej.Chociaz jak to mowia jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego ale moze sie myla.. Pozdr.

Szacunek dla wszystkich co poedejmia walke :D (chocby z fonem:P)

Bosiu
 Wysłana - 2 wrzesień 2006 10:42      [zgłoszenie naruszenia]

Sprzedaj i kupuj.

Pisss

kyokushio
 Wysłana - 3 wrzesień 2006 10:12       [zgłoszenie naruszenia]

kup lepiej odtwarzacz mp3 :) w telefonie dlugo nie posluchasz mp3,chyba ze z jakas dobra ba teria,a co do telefonow ja bym wolal k750i jakos bardziej mi sie podoba z wygladu niz d750i a funkcje chyba te same

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

co lepiej kupić?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL