Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1154 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Śmietnik
co myślicie o tym radiu? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "co myślicie o tym radiu?"   

g-t-x
 Wysłana - 8 październik 2005 00:07       

Przeniesiona przez Arnold_S. z działu 'Radio'. | zgłoś naruszenie regulaminu

jak w temacie i ogolnie co myslicie o tej firmie, moze ktos mial radio itd.

[allegro.pl/show_item.php?item=67162589]

treni
 Wysłana - 10 październik 2005 15:13      [zgłoszenie naruszenia]

g-t-x
 Wysłana - 24 październik 2005 20:48      [zgłoszenie naruszenia]

Mam taką prośbę, czy moglibyscie polecic mi jakies radio, najlepiej na allegro do okolo 200zl, bo chce sobie kupic jakies uzywane i nie jestem pewny co mam wybrac bo sie na tym nie znam...

za pomoc sogi

Zmieniony przez - g-t-x w dniu 2005-10-24 20:51:30

Preskaler
 Wysłana - 25 październik 2005 12:13      [zgłoszenie naruszenia]

Z kupnem radia to tak trochę podobnie jak z szukaniem żony. Każdemu (dzięki Bogu) zależy na czymś innym i każdy znajduje coś dla siebie. Wszystkie radia się jakoś tam "sprzedają" bo jedne są tanie, drugie ładnie wyglądają, trzecie mają opinię niezawodnych, jeszcze inne zakres "długich fal", kolejne jakiś odtwarzacz a w końcu są i takie drogie, że można "zaszpanować" itd. Produkty wszystkich firm na świecie mogą się uszkodzić, więc nie da się podpowiedzieć, że (np.) "Panasonic" jest najlepszy. Oczywiście w chwili obecnej ceny z tej branży mocno spadły bo istnieje drugo obieg tego sprzętu wymontowanego z rozbitych aut (głównie za granicą). Ich asortyment jest też tak rozległy, że o większości typów nikt z nas nie słyszał. Oczywiście za 200 zł można kupić bardzo dobre (solidnie wykonane) radio z syntezą częstottliwości (niewłaściwie nazywane - cyfrowym) z odtwarzaczem magnetofonowym.

Preskaler

g-t-x
 Wysłana - 25 październik 2005 12:43      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69102940]

a co bys powiedzial o takim radiu

chodzi mi przede wszystkim o to aby radio bylo z CD, mialo moc max min. 4x40, i dzwiek byl jakosciowo dobry.

wczesniej myslalem o radiach tanszych np. firsta, db-tronic... ale teraz jakos mi przeszlo a nawet mam lekka niechec do nich, ze wzgledu na jakosc.. w sumie sam nie testowalem ale te radio nie ciesza sie dobra opinia

g-t-x
 Wysłana - 25 październik 2005 12:49      [zgłoszenie naruszenia]

Preskaler
 Wysłana - 25 październik 2005 12:51      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli informacje są rzetelne w reklamie to radio jest "w porządku"! To japońskie wydaje się trochę starsze ale z drugiej strony "Mini Disk"? Trudno powiedzieć! Ja bym się zdecydował na "Blaupunkta".

Zmieniony przez - Preskaler w dniu 2005-10-25 12:55:26

Preskaler

2_4_GHz
 Wysłana - 25 listopad 2005 13:00       [zgłoszenie naruszenia]

No Blaupunkt to wśród tych propozycji rządzi, chciałeś 4x40W, niestety ten ma tylko 4x20W.
To ostatnie to według mnie jest tak jakby niedopracowane - patrząc na zdjęcie radiatora

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

co myślicie o tym radiu?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL