Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2837 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
diora 502 czy warto ??? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "diora 502 czy warto ???"   

dogi
 Wysłana - 1 czerwiec 2004 13:06        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam forumowiczów.
Proszę o poradę i opinię dla laika.
Mam namiar na zestaw diora 502 (wzm+kor+cd+magn+rad+pilot) + 2szt.kolumny 80W (nie znam producenta). Całość za 1000zł. Podobno wszystko w 100 % sprawne. Z pewnego źródła.
Gdybym to kupił (a wydaje mi się trochę za drogo więc raczej nie kupię) to jako sygnał zewnętrzny podłączyłbym magnetowid stereo a za czas jakiś wymiana na dvd.
Czy w XXI wieku warto wchodzić w taki stary sprzęt, czy też zacisnąć pasa i zbierać na coś nowego?
Dodam że nie mam dużego salonu telewizyjnego (na kino domowe) oglądałem film z dźwiękiem przez stereo i było super.
coś dużo tekstu mi wyszło, sorki, ale może ktoś dotrwał do końca i mi coś powie mądrego? Dzieki

zoltarek
 Wysłana - 1 czerwiec 2004 13:18      [zgłoszenie naruszenia]

Mam bardzo złe mnimanie o diorze ws503. Przypuszczalnie 502 to jest jeszcze niższy model. Ale ws504 zrobił namnie nienajgorsze wrażenie.
Moim glównym zastrzeżeniem co do ws503 jest to, że na wymagajacych kolumnach ( Bolero 200, B&W, Infinitie ALPHA 50 ) gra jak jamnik. Na Altonach 80 jakiś nieklarowny bas jest.

[simedia.pl/]

Znawca -

Cubestone
 Wysłana - 1 czerwiec 2004 17:09      [zgłoszenie naruszenia]

z punktu widzenia kolekcionerskiego to i owszem mozna kupic ten sprzet(ale cena nie jest specjalnie okazyjna)...ale jezeli chodzi o sluchanie muzyki to gra nie warta zachodu

...Don't let em hold you down, reach for the stars...

dogi
 Wysłana - 8 czerwiec 2004 07:27       [zgłoszenie naruszenia]

Dzieki wielkie za opinie.
Świat już nie jest taki jak przedtem.... ;)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

diora 502 czy warto ???

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL