xnt, jak to jest z tym moderatorem ? czy wyrażasz chęć ?
Moderatorem jakiego działu chciałbyś być i dlaczego ?
Jeśli jesteś zainteresowany napisz co i jak jeśli nie sprawę uznamy za przedawnioną
Czemu nie :) .
Jakiego działu? Czyli uprawnienia są tylko na wybrane działy? Niech pomyślę...
Na tym forum, to zbyt dużego ruchu nie ma. I spokojnie mógłbym mieć włączone powiadomienia o nowych tematach we wszystkich działach (mam prawie we wszystkich). I mógłbym w każdym nowym temacie włączyć powiadomienia o odpowiedzich (w zasadzie, to i tak to robię - z ciekawości jak się dyskusja rozwinie).
Generalnie, to wkurzają mnie nietrafione tematy wypowiedzi oraz jakieś dopiski typu "ratujciee!!!!!!!11" . Myślę, że na tym forum nie ma za bardzo przypadków typowego chamstwa (czyli potrzeby częstego banowania), za to częściej istnieje potrzeba zmiany tematu, czy usunięcia zdublowanej wypowiedzi. No i też stopniowe przenoszenie tematów z giełdy (jeśli moderator wogóle może to robić, bo nie jestem pewien). I chyba do tego by się sprowadzała moja ewentualna praca...
Więc jeśli miałbym decydować się na jeden konkretny dział, to fajnie by było, żeby to był dział z nieco większym ruchem, bo póki co, czasu mi nie brakuje.
Heh, wszedłem sobie na [felektr.katalogi.pl/popularne_dzialy.asp] i... coś mi się lista działów nie zgadza, tak przy okazji. Nie ma tu choćby działu "Okablowanie". Zawsze tak było?
A może właśnie "Okablowanie", albo "Różne", co o tym myślisz? Albo: co proponujesz? :)
Takie pytanie mi sią nasuwa: Jeśli jest się moderatorem w tylko jednym dziale, to czy można przenosić tematy? Ze swojego działu do "cudzego", jak i odwrotnie - da się?
Wogóle, to nie wiem co tak na prawdę może robić moderator. Bo nigdzie nie jest spisane, co to forum potrafi.
Dział Śmietnik ja zrobiłem z działu"giełda" bo tam i tak jest taki syf że sie ogarnąć nie da - dział giełda zrobiłem od nowa.
Proponuję założyć kolejny raz temat co do kandydatury na moderatora z ankietą na jakis tydzień i będziemy działać dalej.