Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1493 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Organizacyjne
do XNT 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "do XNT"   

Rafacker
^_^
 Wysłana - 13 październik 2007 14:43        | zgłoś naruszenie regulaminu

xnt, jak to jest z tym moderatorem ? czy wyrażasz chęć ?
Moderatorem jakiego działu chciałbyś być i dlaczego ?
Jeśli jesteś zainteresowany napisz co i jak jeśli nie sprawę uznamy za przedawnioną

"Masz problem z Projektem Audio lub zwrotnicą? Napisz to sie dogadamy ;-)"
[rafacker.cba.pl]

xnt
 Wysłana - 13 październik 2007 16:02      [zgłoszenie naruszenia]

Hmm... Hmm...
Czemu nie :) .
Jakiego działu? Czyli uprawnienia są tylko na wybrane działy? Niech pomyślę...
Na tym forum, to zbyt dużego ruchu nie ma. I spokojnie mógłbym mieć włączone powiadomienia o nowych tematach we wszystkich działach (mam prawie we wszystkich). I mógłbym w każdym nowym temacie włączyć powiadomienia o odpowiedzich (w zasadzie, to i tak to robię - z ciekawości jak się dyskusja rozwinie).
Generalnie, to wkurzają mnie nietrafione tematy wypowiedzi oraz jakieś dopiski typu "ratujciee!!!!!!!11" . Myślę, że na tym forum nie ma za bardzo przypadków typowego chamstwa (czyli potrzeby częstego banowania), za to częściej istnieje potrzeba zmiany tematu, czy usunięcia zdublowanej wypowiedzi. No i też stopniowe przenoszenie tematów z giełdy (jeśli moderator wogóle może to robić, bo nie jestem pewien). I chyba do tego by się sprowadzała moja ewentualna praca...
Więc jeśli miałbym decydować się na jeden konkretny dział, to fajnie by było, żeby to był dział z nieco większym ruchem, bo póki co, czasu mi nie brakuje.
Heh, wszedłem sobie na [felektr.katalogi.pl/popularne_dzialy.asp] i... coś mi się lista działów nie zgadza, tak przy okazji. Nie ma tu choćby działu "Okablowanie". Zawsze tak było?
A może właśnie "Okablowanie", albo "Różne", co o tym myślisz? Albo: co proponujesz? :)

Takie pytanie mi sią nasuwa: Jeśli jest się moderatorem w tylko jednym dziale, to czy można przenosić tematy? Ze swojego działu do "cudzego", jak i odwrotnie - da się?

Wogóle, to nie wiem co tak na prawdę może robić moderator. Bo nigdzie nie jest spisane, co to forum potrafi.

O, nowy dział się pojawił na forum - "Śmietnik". Jakoś tak bez zapowiedzi... (albo przegapiłem) ;) .

[http://www.audiovoodoo.glt.pl/] - cała prawda o (pseudo)AUDIOFILACH
[http://www.hardwarebook.info/] - ZŁĄCZA, ROZPISKI, PRZEJŚCIÓWKI, TABELE
[http://www.tonsilspeakers.com] - parametry głośników TONSIL
[http://www.radioarts.pl/leksykon/] - Leksykon techniki radiowej ;)

erminho
 Wysłana - 13 październik 2007 16:23      [zgłoszenie naruszenia]

"Jakiego działu? Czyli uprawnienia są tylko na wybrane działy? Niech pomyślę... "

Bedac moderatorem mozesz moderowac CALE forum, tj. wszystkie dzialy.

"No i też stopniowe przenoszenie tematów z giełdy (jeśli moderator wogóle może to robić, bo nie jestem pewien)"

Moze

"Jeśli jest się moderatorem w tylko jednym dziale, to czy można przenosić tematy? Ze swojego działu do "cudzego", jak i odwrotnie - da się? "

Oczywiscie, ze mozna.

"Wogóle, to nie wiem co tak na prawdę może robić moderator. Bo nigdzie nie jest spisane, co to forum potrafi. "

kasowac,
banowac,
przenosic,
podwieszac itp.

Rafacker
^_^
 Wysłana - 13 październik 2007 20:24       [zgłoszenie naruszenia]

Dział Śmietnik ja zrobiłem z działu"giełda" bo tam i tak jest taki syf że sie ogarnąć nie da - dział giełda zrobiłem od nowa.

Proponuję założyć kolejny raz temat co do kandydatury na moderatora z ankietą na jakis tydzień i będziemy działać dalej.

"Masz problem z Projektem Audio lub zwrotnicą? Napisz to sie dogadamy ;-)"
[rafacker.cba.pl]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

do XNT

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL