| Autor |
"fala elektromagnetyczna" |
|
|
magiver
|
|
Wysłana - 26 luty 2003 12:46 | zgłoś naruszenie regulaminu
szukam pomocy w temacie ma to byc uzyte do niewinnego kawalu.szukam czegos takiego co zakluci komurke i sibiradjo.chojnie zaplace za pomoc w realizacji. prosze o kontakt.
ale bedzie kawal!!!:)
| |
|
 |
|
|
|
Ss
|
|
|
|
|
magiver
|
|
DZIEKI ZA RADE ALE JESTEM ZE SZCZECINA I JEST TROCHE DALEKO BY POJECHAC PO TEN SPSZET DO WAWY. JESLI DA RADE TO MOZEMY ZALATWIC TO INACZEJ MOZE JAKOS WYSYLKOWO?
ZAPYTAJ SIE A JA DAM CI ODP. Z GORY DZIEKUJE
ale bedzie kawal!!!:) |
 |
|
|
|
Ss
|
|
Ok, skoro napisałeś że chojnie zapłacisz to znaczy że cenę stawiasz na drugim miejscu. Więc najpierw obadaj Allegro a potem poszukaj na necie czegoś pod hasłem "zakłócanie, GSM"
Informacja to nie rozkaz. Zatwierdź lub zignoruj. |
 |
|
|
|
Ss
|
|
Masz tu przykładowe sprzęty:
[http://www.assa.pl/nowosci/jammery.htm]
Oczywiście cen nie podali, może gdzieś znajdziesz. W ofertach widziałem że najprostszy model kosztował około 800zł ale to było dawno temu.
Informacja to nie rozkaz. Zatwierdź lub zignoruj. |
 |
|
|
|
magiver
|
|
DZIEKI ZA PODPOWJEDZI BARDZO MI SIE TO PRZYDA JAK BEDZIECIE COS JESZCZE MIELI TO BARDZO PROSZE O INNE INFORMACJE. :)
ale bedzie kawal!!!:) |
 |
|
|
|
c.hri.s
|
|
Ss podeślij mi proszę poglądowy schemacik lub jakieś informacje na temat tego niszczycielskiego urządzenia. Z góry wielkie dzięki. |
 |
|
|
|
Ss
|
|
Jeśli chodzi ci o patent z bebechami z kuchenki mikrofalowej, chcesz spalić wszystko co elektroniczne w zasięgu działania to nie ma tutaj co kombinować jak to skonstruować. Wada jest taka że ludzi też przypali.
 |
|
|
|
c.hri.s
|
|
Ja czytałem że o takim urządzeniu co się zwie generator Marxa.
Na wyjściu to daje impuls o napięciu do 100 kV i 7 kA, które trzeba skierować na jakąś antenę. Ale wymaga zasilania 30 kV. Podobno to jest w stamie wytworzyć falę elektromagnetyczną niszczącą elektronikę, ale ludziom chyba nie zagraża chociaż nie jestem pewien. A ja potrzebuję czegoś co mogłoby się naładować z bateri i rypnąć chociaż raz.
Gdyby ktośmiał coś na ten tematr to bardzo proszę o informacje. |
 |
|
|
|
Ss
|
|
Kup najtańszy aparat fotograficzny z lampą błyskową. Wyjmij elektronikę, dotknij palcem środkowy drucik lampy(albo blaszkę za nią), wciśnij fire prosto i tanio. Ewentualnie weź jakiś transformator, baterię 9V albo więksżą, podłącz transf, tak żeby zwiększał napięcie i na chwilę podłącz baterie. Kilka strzałów powinien wytrzymać.
 |
|
|
|
Preskaler
|
|
Cześć!
A tak na poważnie - to nie jest takie proste i zależy od odległości do komórki. Jeśli ta odległość to jest kilka metrów - to jest szansa na znaczne uproszczenie "zakłócacza". W związku z tym, że komórki pracują na różnych częstotliwościach, to trzeba zrobić szybkie przestrajanie nadajnika aby "przykrył" je wszystkie.
Pozdrawiam!
|