| Autor |
"głośniki Howard Hansenn" |
|
|
adamdial
|
|
Wysłana - 16 kwiecień 2003 21:32 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam
Co sądzicie o głośnikach Howard Hansen model HH1036 - taki z niebieską membraną!
| |
|
 |
|
|
|
SEXtreme
|
|
daj jakis link do strony ze zdjęciem i opisem
pozdrawiam
ło
czlonek-mafia.suple.hardcor.pl |
 |
|
|
|
adamdial
|
|
praktycznie nie ma nigdzie o tych głośnikach, z tego co wiem to pasmo zaczyna się od 40hz, moc max 300watt, 4ohm, cewka 29oz, i jest to głośnik basowy! |
 |
|
|
|
SEXtreme
|
|
|
|
|
adamdial
|
|
nie wiem czy jest gówniany, bo kumpel ma i jest bardzo zadowolony, jest to niemiecka produkcja! |
 |
|
|
|
SEXtreme
|
|
|
|
|
adamdial
|
|
|
|
|
Petryl
|
|
ALPHARD ? Stary, albo nie massz kasy, albo nigdy się nie spotkałeś z ALPHARDEM. To mniej-więcej tak jakbyś kupił telewizor firmy Jątek&Szwagier Buraków s.c ! Te głośniki nadają się na karmnik dla ptaków a nie na głośnik niskotonowy !!! Jak zresztą wszystko firmy alphard, no chyba, ze wzmacniacz, i żródła dźwuięku masz też alpharda , albo Jątek&SZwagier Buraków s.c to różnicy i tak nie będzie nie zależnie od głośników
Pozdr. Petryl |
 |
|
|
|
Hard-Core
|
|
Opinie są podzielone na temat ALPHARDA...(każdy to wie)
A jakich ty uzywasz glośników? JBL? niekazdego stać na tekie coś...
A do kolego pytającego to: Sprawdź TONSILA czy nawet STX
Pozdrawiam! Hard-Core!!! |
 |
|
|
|
MANIJAQ
|
|
a pohuj wydawac kase na nowe alphardy kiedy mzoan kupic uzywany inny glosnik??
a jbl niejest taki drogi - ja mam sprzet na rockfordzie JBL DLS PYLE i PANASONIC i ze wszystkiego glosniczki jbl mi najtaniej wyszly;-P
pozdraiwam
Piotrek
najlepsiejszy dzial w historii
[http://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=134&forum_title=Sporty+Extremalne]
TEXT ROKU:
"A co mam zrobić z tymi cholernymi bąkami !!! Ten smród jest nie do wytrzymania!!! Koledzy chcą mnie skazać na banicję, bo nawet maski gazowe nie potrafią powstrzymać tego smrodu, a druga sprawa to to że co chwile puszczam bąki i nawet nie mogę iść do mojej dziewczyny na 2 godziny bo chyba by mi dupsko rozerwało. A jak rozerwie to ona już nie będzie mnie chciała!!! POMOCY"
[http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=63552&whichpage=1&crc=2513441#post3] |
 |
|
|
|
Control
|
|
Niektore Alphardy wcale nie sa zle, tylko trza miec dobrze dobrane pudla.
Pozdro  |
 |
|