| Autor |
"generator numerów Heyah" |
|
|
KoZiK
|
|
Wysłana - 9 czerwiec 2004 14:56 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
zeznik
|
|
cos tu smierdzi !!
zobaczymy !!
|
|
|
maginott
|
|
W sumie to czemu nie ... to jest tylko program sprawdzajacy jakie numery sa wolne, jesli jest udostepniona jakas baza takich numerow to ja nie widze problemu zeby cos takiego napisac ... tylko do czego i komu to sie moze przydac?
|
|
zeznik
|
|
Po to zeby robic z ludzi baranków i i i i koniec tematu :)
|
|
|
KoZiK
|
|
maginott - po to, żeby sprzedać naiwniakom super numery za super cenę :) Na allegro pełno jest teraz takich wyczesanych numerow. |
 |
|
|
|
maginott
|
|
Dokladnie ... ludzie nie rozumieja dzialania i leca na ladny opis.
"Program w tej chwili jest już tak rozbudowany, że przy minimalizacji chowa się do Tray'a czyli prawego dolnego paska, gdzie jest m.in zegar systemowy itp - po prostu nie zaśmieca Ci paska startu, a działa w tle!" bosh. eot.
|
|
maginott
|
|
Kozik -> ale po cholere kupowac program do tego. Ta baza jest napewno dostepna w e-sklepie heji, o ktorym koles pisze w opisie. Wystarczy wejsc na strone i troche poklikac, zaden program do tego potrzebny nie jest.
|
|
maginott
|
|
I jeszcze jedna sprawa ... gdyby dalo sie na tym programie zbic fortune to koles napewno nie sprzedawalby go po 14 zl na allegro. Kolejny MEGA WAL.
|
|
KoZiK
|
|
Ja to wiem, ze wielkiej fortuny z tego nie będzie, tylko po prostu zaoszczedzi klikania i sprawdzania czy dany numer jest wolny. Ale i tak duzo tych numerow nie ma, bo Heyah zaczyna sie na 888 i 880, wiec zapewne niedlugo ciekawe numery sie skoncza... Mi to ryba, bo to nie dla mnie - moj braciszek chce zrobic na tym super interes ;) |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
na allegro juz niedlugo kalarepa beda handlowac , niektore pomysly sa zenujace
|
Specjalista -
 |
|