Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1048 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
gg do samsunga j700 i Sony Ericssona c510 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "gg do samsunga j700 i Sony Ericssona c510"   

maniusia90
 Wysłana - 25 czerwiec 2010 15:33        | zgłoś naruszenie regulaminu

może ktoś mi pomoc;( bo nie mam pojęcia jak ściągnąć gg do tych telefonów ;(

do Samsunga j700 mam program Pc samsung studio i niby ściągnęłam ze strony gg plik jad ale jak chciałam go zainstalować w telefonie to wyskakiwało mi ze "nie odnaleziono pliku jar" i nie wiem co się dzieje...a nie mam tyle kasy na koncie żeby ściągnąć teraz ze strony choć uważam ze to się nie opłaca bo jak już kiedyś chciałam to niby ściągnęłam i jakoś nie mogłam się połączyć a kupę kasy mi zabrało

do sony ericssona to tez chciałabym jakoś przez kabel ale da rade jak nie mam żadnego programu do tego telefonu?

proszę o rade

a i dodam ze obie komórki w Orange są.

herkules9200
 Wysłana - 25 czerwiec 2010 21:17      [zgłoszenie naruszenia]

Musisz miec plik jar. sam jad nie wystarczy. Zrob tak: Sciagnij jadMaker czy jakos tak, sciag gg ktore chcesz. Wejdz w folder gdzie masz gg otworz jadMAKER i przenies gg na jadMAKERA. w folderze gdzie masz gg masz plik jar i jad. wklejasz do telefonu i instalujesz. zeby zainstalowac kliknig plik w formacie .jad i podazaj za instrukcja.
PS. tez mialem samsunga j700 to tak robilem ;P lecz nie wiem jak zrobic to na SE. sprobuj tak samo

maniusia90
 Wysłana - 28 czerwiec 2010 17:26      [zgłoszenie naruszenia]

no i mam problem chcialam zrobic tym programem te gg z strony i nic . bo to jest plik jar. ale innego nie sciagne gg no i w ogole sie nic nie zrobilo;(

herkules9200
 Wysłana - 30 czerwiec 2010 19:25      [zgłoszenie naruszenia]

to sciagnij gg na kompa i przez kabel. i tak jak podalem instrukcje

maniusia90
 Wysłana - 30 czerwiec 2010 22:24      [zgłoszenie naruszenia]

wiec tak sciagniete juz dawno mialam tak jak pisalam ze strony mogilne gadu gadu , wybralam tam na swoj telefon itp i mam na pulpicie wpisane "mgg" no i jak wlaczalam jadMarker to wyskakiwal mi jakis komunikat a normalnie przecigam i teraz to nawet nic nie wyskakuje;/

herkules9200
 Wysłana - 1 lipiec 2010 08:24       [zgłoszenie naruszenia]

sciagnij z innej strony JADmakera , zainstaluj i wlacz. Jesli wyskoczy jakis komunikat to przycisnij ok lub cs innego co jest do wyboru. Nastepnie z pulpitu przenosisz gg powiedzmy na srodek JADmakera. Pozniejsz odszujujesz plik .jad na pulpicie sie znajduje chyba ze masz w jakims folderze to z tego folderu daj na Jadmakera i szukaj w folderze)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

gg do samsunga j700 i Sony Ericssona c510

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL