| Autor |
"glosniki stx" |
|
|
bushmen3k
|
|
Wysłana - 11 marzec 2003 17:08 | zgłoś naruszenie regulaminu
co sa warte glosniki stx w porownaniu np z tonsilem???
| |
|
 |
|
|
|
R. Horror
|
|
Nie wiem wiele o STX , jednak ciężko będzie wogóle znaleźć coś lepszego od Tonsili
Rocky Horror |
Specjalista -
 |
|
|
|
Cubestone
|
|
Jezeli chodzi o stosunek jakosc-cena to owszem zgodze sie z rockym...jednakze ustosunkowujac sie do stwierdzenia ze ciezko bedzie znalezc cos lepszego od tonsili...musze powiedziec ze znalezc cos lepszego od tych glosnikow jest dziecinnie proste...zalezy jak gruby masz portfel...
|
 |
|
|
|
Ss
|
|
Mam centralny STX za 150zł (nowy ze sklepu), nie wiem czy to aż tak drogo. Gra dobrze.
Informacja to nie rozkaz. Zatwierdź lub zignoruj. |
 |
|
|
|
zenar
|
|
Stx nie jest takie złe ale są lepsze co potwierdzam.Moj głośniczek pracuje w subie ma 120W 4 Ohm.Przy dobrym zestrojeniu nieżle gra,nawet nieżle trzęsie,stx-y złe w tej cenie,więc popieram,ale gdybym przemyślał sprawę kupił bym większy przetwornik bo coś nie czuje tych watów,ale wierzcie mi wystarczy stx i imptreza szaleje!
bla |
 |
|
|
|
Cubestone
|
|
zenar nie zaczailem o co Ci chodzi...mozesz napisac to jeszcze raz inaczej sformulowane...;)
...keep your friends close enemies closer... |
 |
|
|
|
Yond
|
|
Ja mam kolumnę na głośnikach stx-a. Jak brat robił imprezę to wzieliśmy tą jedną moją kolumnę do niego do bloku to całe osiedle nie spało. Myślę że za taką cenę warto je kupić!!!
Yo_oY |
 |
|
|
|
ttrol
|
|
Tak czytam Wasze wypowiedzi i aż nie chce mi się wierzyć! Wygląda na to, że dobre głośniki to takie, które robią dużo hałasu!? Jeśli chodzi o STX w tej cenie są dobre, ale z Tonsilem nie mają się co równać. Pozdrawiam.
ttrol |
 |
|
|
|
Cubestone
|
|
troll?? ktore z moich slow rozszyfrowales jako : "ale glosne te glosniki, wow" ??
...keep your friends close enemies closer... |
 |
|
|
|
ttrol
|
|
Sorry Cubestone, u Ciebie nie
ttrol |
 |
|
|
|
Yond
|
|
MAła rada nie kupujcie wysokotonówek stx-a!
Yo_oY |
 |
|