Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 412 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
gramofon watson + wzmacniacz 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "gramofon watson + wzmacniacz"   

dominoeste
 Wysłana - 28 lipiec 2011 09:57        | zgłoś naruszenie regulaminu

Siemanko! Potrzebuje pomocy!!!Mianowicie kupilem sobie gramofon watson z funkcja zgrywania do mp3,ogulnie to potzrebuje samplowac nie skreczowac,i moj problem polega na tym ze gdy zgrywam przez usb to jakos jest taka chu..wa ze nie da sie nic zrobic i w dodatku zgrywa sie tylko na jeden kanal czyli prawy czy lewy,wydaje mi sie ze potzrebny jest wzmacniacz i ogarnolem sobie ze starej oldscholowej wiezy (diora) ktory ma wejscie i wyjscie chinch (tak mi sie wydaje, chyba tak) gramofon ma 2x line out i gdy podlaczam gramofon przez chinch do wzmacniacza do (wejscie) i zostaje mi wyjscie i podlaczam chinch z wyjscia do karty dzwiekowej na jacka to mi nie dziala.Chodzi o to zeby ktos kto ma pojecie powiedzial mi jak to popodlaczac razem zeby bylo git,czy musze kupic jakis nowy wzmacniacz czy co?P rosze o pomoc

R. Horror
 Wysłana - 28 lipiec 2011 12:25      [zgłoszenie naruszenia]

Odpowiedź nie będzie pocieszająca - musisz przede wszystkim pamiętać, że taki gramofon może być sprzętem bardzo niskiej klasy, zarówno pod względem wykonania, jak i jakości dźwięku. Jeżeli już przy nagrywaniu przez USB pojawia się problem, to tkwi on raczej w samym gramofonie - najlepiej oddać na gwarancję.
W kwestii podłączenia do wzmacniacza - najlepiej znaleźć instrukcję obsługi i postąpić wg jej wskazówek.

ROCKY HORROR

Właściciel drzewa bananowego :-)

Specjalista -

dominoeste
 Wysłana - 28 lipiec 2011 14:24      [zgłoszenie naruszenia]

ale widzialem tytoriale bitnego na you tube i on tez mial niskiej klasy gramofon lenco za 120 zl a samlpowal bez jakis zakłucen,mam nadzieje ze ktos jednak pomoze

R. Horror
 Wysłana - 28 lipiec 2011 16:02      [zgłoszenie naruszenia]

On miał Lenco, Ty masz Watsona . Proste.

ROCKY HORROR

Specjalista -

dominoeste
 Wysłana - 29 lipiec 2011 19:31      [zgłoszenie naruszenia]

dobra widze ze bez pojecia ziomek,moze jednak ktos pomoze?

R. Horror
 Wysłana - 29 lipiec 2011 20:16       [zgłoszenie naruszenia]

Gdzie widzisz podobieństwa między jednym producentem a drugim? Bo ja myślę, że jak gramofon producenta A działa, to nie jest powiedziane, że ten od producenta B też musi.

Skoro sam wiesz lepiej, to w jakim celu w ogóle ten temat ?

ROCKY HORROR

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

gramofon watson + wzmacniacz

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL