| Autor |
"jak to rozkręcić??" |
|
|
Lucio
|
|
Wysłana - 2 sierpień 2004 12:07 | zgłoś naruszenie regulaminu
padł mi głośniczek w 3310 - cichutko go słysze. radziliście, żeby rozkrecić i wyczyścić. powiedzcie tylko jak to dokładnie zrobić - tak żeby mój tel to przeżył . jak jest z wyświetlaczem itp. jak ktoś wie ile za niego moge wziąć, to też bede wdzieczny za info. odpisujcie szybko. beda sogi !!
| |
|
 |
|
|
|
zeznik
|
|
Pisałęmci ze dasz sam rade to zrobic
Kup sobie wkretak TORX6,powiedz w sklepie elektronicznym ze Do NOKII :P
Głosniczek dostaniesz w servisie za ok 10zł.ale na razie rozkrec to zobaczysz co i jak,nie martw sie o wyswietlacz,nic mu sie nie stanie.
W razie problemów pisz to bedziemy działac !!
Moze wystarczy tylko jak napisał KOBE obczyscic z opiłków i tp.
POZRO ALL
Zmieniony przez - zeznik w dniu 2004-08-02 12:19:19
|
|
|
Lucio
|
|
oby tylko opiłki. według mnie to bardzo prawdopodobne, bo w pracy ich pełno - tokarki, frezarki, wiertarki i takie różne fajansy inne . jak by co to napisze - jeśli znajde taki sklep, bo na wakacjach jestem :D |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
raczej na 100 % opilki , jak chcesz beza kosztow to niech Ci go rozkreca na miejscu i wyczysc sobie dokladnie glosnik |
Specjalista -
 |
|
|
|
Lucio
|
|
po zdjęciu obudowy nie widze opiłków, ale nie wiem, może gdzies tam są. tylko w tej dziurze nie moge nigdzie takiego śrubokreta dostać . Sa 2 sklepy, w dodatku elektryczne, i tam nie maja takich rzeczy. chyba dopiero po powrocie do domciu to zrobie - bo zwykłym to pewnie lepiej nie próbować, żeby śrubek nie popsuć ?? |
 |
|
|
|
zeznik
|
|
Najlepiej zeby by to TORX poniewaz śróbki mozesz uszkodzic
|
|
|
Lucio
|
|
miales racje. to tylko jakies popaprane opilki. naprawilem, i jest git . Wielkie dzieki. SOG |
 |
|