Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1467 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
jaki format do mp4? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
tak chce kupic 
nie chce kupi 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
Autor "jaki format do mp4?"   

xon
 Wysłana - 9 kwiecień 2007 15:36    | zgłoś naruszenie regulaminu

witam po sformatowaniu pamieci mp4 nie chce mi czytac zadnych filmów i niczego tego typu moja mp4 nie jest firmowa to jest taka jak na tej aukcji [allegro.pl/item183317865_mp4_1gb_1_8_cala_lcd_metalowy_p34.html] chciałem proscic o jakies instrukcje co teraz moge zrobic zeby choidziły mi filmy jak zgram format wmv to jest dzwiek ale nie ma obrazu jaki format potrzebuje jakim programem moge go otrzymac i jak powinien nazywac sie folder w kturym powinien sie znajdowac?? dziekuje z gory i mam nadzieje ze ktos mi pomorze:P

xon
 Wysłana - 9 kwiecień 2007 15:39      [zgłoszenie naruszenia]

a i jeszcze na tym mp4 pisze ze obsługuje wma tyle ze po wgraniu bezposrenio do pamieci mp4(nie do folderu)nie chodzi po otwarciu opci do otwarzania filmów pisze brak plików wydaje mi sie ze to przez brak tego folderu:(nie znam jedo nazwy ani nie wiem gdzie moge to poszukac:(

Ketchup87
 Wysłana - 10 kwiecień 2007 00:41      [zgłoszenie naruszenia]

A próbowałeś założyć katalog "movies" ;>?

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!

xon
 Wysłana - 10 kwiecień 2007 18:58       [zgłoszenie naruszenia]

wiec nie prubowałem:) teraz zprubuje i zobacze:)

no i lipa:( nie dało to nic:(w mojej mp4 mam music AMV record voice fm radio photo setup e-book tel gamne a n music mam teledysk jest dzwiek ale nie ma obrazu prubowałem inne i dalej to samo a w tym amv pisze brak plików:(

Zmieniony przez - xon w dniu 2007-04-10 19:00:55

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jaki format do mp4?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL