| Autor |
"jaki tel ??" |
|
|
MaReCcKi
|
|
Wysłana - 17 lipiec 2003 23:31 | zgłoś naruszenie regulaminu
Czesc starzy chca kupic telefon w idei i mam pytanie bo to ma byc na firme meritum, najmniejszy abonament jaki tel wybrac ??
Teraz w ofercie sa:
Motorola T722i (z aparatem)
Nokia 6100 i Nokia 6610 czym sie tak naprawde roznia ??
Siemens S55
SonyEricsson T68i
reszta bez aparatow a powiem ze zalezy mi na tym ile kosztuje dokupienie aparatow do pozostalych modeli ??
| |
|
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
Wybieraj 6100 lub 6610 ,roznia sie gabarytami i radiem. To w zasadzie bardzo podobne fony ,kup sobie w zaleznie od preferencji.
członek-mafia.suple.hardcor.pl
|
Specjalista -
 |
|
|
|
aD1
|
|
osobiscie nie dawono posiadalem sony ericssona t68i
nie moge powidzec ze tozly tel.
jednak brak javy pol. dzwonkow i mala pamiec
to duze minusy.
jesli jednak zaleyz Ci nie na zabaiwe lecz na przede wszystkim komunikacji to eryk jest wymarzony do tego < posiada BT podczerwien klienta poczty itp itd>
ponadto 2 najnowsze standardy transmisji danych <gprs hscsd>
ja bym chyba wybral jesli nie ktoras z tych nokii < w koncu to nokia a poza tym fony calkiem calkim kolega ma jeden>
to chyba wzial bym siemensa s55
jest to spoX telefon jednak mala pamiec przekresla instalowanie wielu aplikacji
jesczcze motka: spoX tel, ladny wyglad, jednak nie ma tam ani podczerwieni ani BT co wg mnie przekersla ten tel dla bardziej wymagajacych uzytkownikow
ale wybor nalezy do Ciebie < ja tylko podpowiadam :P>
Pokaż swoje co umiesz. |
Znawca -
 |
|
|
|
MaReCcKi
|
|
Sam dotyuchczas mialem kilka telefonow, i zawsze dobrze zastanawiam sie przed zakupem, kiedys mialem Siemensa M35i i byl za***isty latal wszedzie a nic sie z nim nie dzialo (a wlasnie za ile moge go teraz sprzedac ?? Bo mam duzo fonow na chacie i musze je posprzedawac :))jego mocny minus to bateria gora 2 dni teraz mam nokie 6510 i jest tez spokodlugo bateria starcza... Wiem ze nokie to solidne tel. bo mialem ich kilka, teraz chodzi mi glownie o zabawe dobre polaczenie z kompem aparacik java itd. a portu do podczerwini w kompi nie mama :( choc musze sobie sprawic ile takie cos kosztuje ?? Najbardziej ciagnie mnie Motka choc widze ze na tle reszty troche cienko wypada (no ale ma aparat) A ile stoi aparacik do nokii ??
Duzo tego :) |
 |
|
|
|
MaReCcKi
|
|
Jest jeszcze kilka aparatow w promocji, ale ich juz nie biore pod uwage... NIe mama zaufanie do samsungow itd. Jedyny telefon jakiego nie mialem z tej 4 to motorolla, matka ma eryka 39m i funkcji ma od za***u ale menu mi zabardzo nie podchodzi... A jak juz brac to nokie 6100 czy 6610 ?? A moze poczekac jeszcze na jakies lepsiejsze tel ??
Dzieki z gory :) |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
Nie bierz t 68 ani motki , w aparatach nie chodzi o to zeby byly piekne, przeciez z nimi nie chodzisz do lozka. Ja generalnie nie jestem zwolennikiem Nokii ale obiektywnie trzeba stwierdzic ze sa dobre dlatego polecam. Poza tym nie mowie tego dlatego ze gdzies ja widzialem u kolegi , ale ze mam dostep do masy tel i wiem jakie sa ich wady i zalety. Jesli mailbym wybierac miedzy 6610 a 6100 wybralbym ten drugi z uwagi na radio.
M35 mozesz sprzedac za gora 110 zl.
Irda na usb ok 140 zl , na com1 ok. 85
|
Specjalista -
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
Mala pomylka chodzilo mi oczywiscie o ten pierwszy czyli 6610
|
Specjalista -
 |
|
|
|
MaReCcKi
|
|
A co z Siemensem ?? I wtedy ile aparaciki stoja ?? |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
Siemens jest taki sobie , zapowiadal sie dobrze , ale wyszlo troche wad podczas uzytkowania. NIe polecam chociaz sam lubie Siemensy. O jakie aparaciki Ci chodzi?
|
Specjalista -
 |
|
|
|
aD1
|
|
Irde do plylownej powinienes bez problemu dostac na allegro za naprawde niska cene (gdzies w granicach od 15 do 40 - 50 zl)
osobiscie wiem ze czesto oplaca sie kupic na allegro i zaoszczedzc troche grosza a gwarancja na irde nie jest za bardzo wanza bo jak Ci sie zepsuje po jakims czasie < w co watpie> to kupisz se druga za naprawde smieszna cene
poza tym jesli jestes w miare dobry z elektroniki irde mozesz zronic sobie sam
Pokaż swoje co umiesz. |
Znawca -
 |
|
|
|
MaReCcKi
|
|
No chodzi mi o aparaty fotograficzne(kamerki) do tych telefonow nokia ?? W jakich sa cenach bo bardzo mi zalezy na tym... W promocji sa jeszcze jakies sony ericssony z kamerkami, ale nie wiem jakie moze one beda dobre ?? |
 |
|