| Autor |
"jaki telefon" |
|
|
Gawellus
|
|
Wysłana - 6 wrzesień 2006 21:00 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam!
Zastanawiam się nad kupnem telefonu w osławionym Zetafonie
na oku mam 3
N 6020
SE K310i
S C75
który z nich waszym zdaniem jest najlepszy?
| |
|
 |
|
|
|
MKM11
|
|
Tylko i wyłacznie K310i Ma dzownki mp3, najwiecej pamieci i mi sie nawet podoba ale to kwestia gustu:) Pozdrawiam.
|
|
tajniaczek
|
|
siemens ma najwiekszy wysiwetlacz.. se wiele gorszy ale ma doznki mp3.. za to na te doznki strasznie mało pamieci
|
|
|
erminho
|
|
o 6020 nawet nie mysl- malutki wyswietlacz i malo pamieci.
c75 i k310i w sumie podobne sa, SE jest sporo nowszy, ale jakiejs znacznej przewagi nad siemensem nie ma, jedynie mp3, no i moze menu ladniejsze, szybsze (hmm) ...
jak chcesz cos wiedziec o C75 to pytaj, znam go b.dobrze
Zmieniony przez - erminho w dniu 2006-09-07 16:55:23 |
Specjalista -
 |
|
|
|
Gawellus
|
|
dzięki za [p]odpowiedzi ;)
chciałbym wiedzieć, który z telefonów C75 czy SE 310i ma więceej pamięci
i jak to na przykład jest z wgrywaniem do nich gier (i pod jaki system), czy na nie jest jakaś specjalna pamięć, czy wszystko leci z tej ogólnej?
no i czy w tych telefonacch jest mżliwość ssłuchania mp3, czy tylko w postaci dzwonków?
nie dziwcie się moim pytaniom, do tychczas pracuje na moim ztuningowanym C35i ;)
|
 |
|
|
|
MKM11
|
|
Wiec to jest tak Se ma ponoc 15 mega a siemens 10mb. gry normalne pod jave.One nie maja symbiana:)wiec zaden system.Siemens odrazu mowie NIE ma mp3, ma np. Wav i Amr. A co do sluchania to nie wiem 15 mb to malo pamiei zeby chyba dali odtwarzacz ale moze sie myle.:) Bo miałem K500i i mial 10 mb pamieci i mial odtwarzacz mp3:) wiec to moze byc roznie:) Pozdrowki