| Autor |
"jaki telefon 500-600zl" |
|
|
Moscalus
|
|
Wysłana - 18 styczeń 2011 16:50 | zgłoś naruszenie regulaminu
Jaki polecacie telefon dotykowy w kwocie 500-600zl. To na czym mi zależy to wyświetlacz dotykowy, może być qwerty. Najważniejsza cecha to dobre jakościowo zdjęcia. Fajnie by było jakby bateria w miarę długo trzymała ale pewnie z tym ciężko..
pozdrawiam
Zmieniony przez - Moscalus w dniu 2011-01-19 12:40:15
| |
|
 |
|
|
|
Moscalus
|
|
co myslicie o sony ericsson vivaz? |
 |
|
|
|
kolibercio
|
|
sony ericson vivaz dobry ja mam 25 komoreczek wtym ten i jest super uzywam na co dzien
sony ericson xperia jest dobry
|
|
x-alien
|
|
''Najważniejsza cecha to dobre jakościowo zdjęcia'' - od tego jest dobry jakościowo APARAT CYFROWY (najbidniej 12mpix)
|
|
erminho
|
|
ta, 12mpx najbidniej ...
rozdzielczosc nie ma duzego znaczenia, zazwyczaj spokojnie wystarcza 5MPX, sa wazniejsze rzeczy |
Specjalista -
 |
|
|
|
x-alien
|
|
O... nie mówię że 5Mpix w telefonie to słabo, ale zamiast aparatu w telefonie to można se kupić cyfrówkę 12Mpix bo 5 niema.
|
|
erminho
|
|
nie rozumiem, dlaczego tak skupiasz się na rozdzielczości zdjęć |
Specjalista -
 |
|
|
|
x-alien
|
|
Bo gdy rozdzielczość jest duża to zdjęcia są o wiele lepsze jakościowo. Do czego zmierzasz...?
|
|
Gawellus
|
|
to może ja też podepnę się do tematu ;)
również poszukuję telefonu do 600zł, i w sumie podobają mi się 3
HTC Wildifre S
Samsung I5700
Nokia C6
dwa pierwsze mocno mnie kuszą Androidem, z kolei C6 ma bardzo dobre opinie i podobno niezawodny
co myślicie ? |
 |
|
|
|
x-alien
|
|
Aaa Ja tam już sam niewiem! Ja mam Nokię N70 i też chciałbym mieć N95 bo aparat lepszy itp. ale na N70 nie narzekam, owszem zawiesi się lub resetuje ale to normalka bo to Symbian. I nie zmieniam na inny, trzymam się tego samego! A Ty jaki obecnie masz/miałeś?