Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2254 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
jaki telewizor crt? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "jaki telewizor crt?"   

beata1
 Wysłana - 6 czerwiec 2007 14:52        | zgłoś naruszenie regulaminu

parę dni temu padł mój 13letni samsung20'Chcę kupić jakiś tv,ale nie wiem jaki.Lcd jest dla mnie za drogi więc myślę o kolejnym crt może tym razem coś z Grundiga?.Zastanawiam się także nad wielkością tv dodam,że będzie stał w pokoju o wym.5mx3m do tego chciałabym dokupić jakieś nie drogie dvd może manta emperor 018?

xrisles
 Wysłana - 6 czerwiec 2007 15:56      [zgłoszenie naruszenia]

Grunding Manta WiWa uwazam ze sa dobre i nie drogie

Zmieniony przez - xrisles w dniu 2007-06-06 18:15:00

xrisles

Preskaler
 Wysłana - 7 czerwiec 2007 07:40      [zgłoszenie naruszenia]

Nie lubię wybierać za kogoś sprzęt więc tylko napiszę co ja bym zrobił? Zaznaczam jednak, że jakość sprzętu naweet tej samej firmy w czasie bardzo się zmienia i OTV (np. "Sony") produkowane przed laty były naprawdę doskonałej jakości a teraz to istny "szmelc". Ja, do takiego pokoju kupił bym OTV przynajmniej 25" (lub większy) a firma to jakaś "skośnooka" ( "Panasonic", "Samsung", itp.). Nie mam zaufania do "zachodnich" marek. Są one droższe a jakość nie przemawia na ich korzyść. Zresztą i tak wszystkie (prawie) opierają się o układy scalone azjatyckich firm. Po rozkręceniu takiego telewizora i zajrzenia do środka, trudno jest się zorientować (po elementach) gdzie został wyprodukowany? Z wyborem sprzętu to (trochę) tak jak z wyborem męża (żony?). Każdej (każdemu?) podoba się inny (chociaż czasem...?).

Preskaler

Specjalista -

Pablo1964
 Wysłana - 2 lipiec 2007 21:18       [zgłoszenie naruszenia]

W sieci Auchan są dostępne tv Funai 29" 100 Hz w dobrych cenach. Spotkałem wiele pozytywnych opinii użytkowników.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jaki telewizor crt?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL