Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 3204 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
jaki tuner bez abonamentu? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "jaki tuner bez abonamentu?"   

pawelek32
 Wysłana - 2 kwiecień 2006 10:48        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam.
jaki polecacie tuner telewizyjny do oglądania programów bez abonamentu.
najlepiej do kupienia na allegro. cena- do 400zł. słyszałem, że fergusony są dobre. chodzi mi o taki, żeby miał jak najwięcej polskich programów i odbiór był dobrej jakości.
proszę o konkretne modele.
pozdrawiam

Preskaler
 Wysłana - 3 kwiecień 2006 11:08      [zgłoszenie naruszenia]

Bez abonamentu to tylko FTA (niekodowane). Polskich programów jest ok. 12 ale tak naprawdę to nie są wiele warte. Nawet TV "Polonia" ostatnio się zepsuła bo z filmów to tylko głównie seriale nadaje (dla mnie niestrawne). Pirackich sposobów nie popieramy na tym "Forum" (są inne, które się tym zajmują). Zresztą tak naprawdę to tylko jest możliwe piratowanie przez dość krótki czas bo nadawca wprowadza utrudnienia i zmiany w kodowaniu co pociąga za sobą - raz zmianę oprogramowania tunera a innym razem wprost konieczność zmiany karty lub tunera. Można powiedzieć, że przez ostatnie 10 miesięcy "piraci" mogli oglądać programy kodowane "P*****" najwyżej przez jakiś miesiąc i to tylko pracując przy tym "w pocie czoła"! C+ nie da się (jak narazie) wogóle rozkodować (przy pomocy tunera). Są oczywiście inne metody (z użyciem komputera) ale te informacje nie są możliwe tutaj do przekazywania.

Preskaler

Specjalista -

zbysiu13
 Wysłana - 15 kwiecień 2006 09:09       [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.ferguson.pl/oferta.php?catID=00023]
a następna rzecz to kasa, jaką planuje się wydać...
kolejna rzecz- czy planuje się oprócz pozycji 13 i 19E jakieś inne satelity odbierać ;)

Zmieniony przez - zbysiu13 w dniu 2006-04-15 09:11:41

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jaki tuner bez abonamentu?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL