Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1991 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
jakie programy w tv satelitarnej 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "jakie programy w tv satelitarnej"   

szakis
 Wysłana - 3 lipiec 2006 19:16        | zgłoś naruszenie regulaminu

postanowilem kupic zestaw do odbioru tv satelitarnej i mam pytanie czy tvn będe odbierał czy nie. W jednym sklepie mowili ze nie w drugim ze tak, na necie na stronkach w jednych sa w drugich nie. WIec jesli ktos korzysta z takiego zestawu niech mi odpowie na zadane pytanie:). Zestaw który chce zakupic jest warty ok 350zl tuner, czasza, konwerter.

sirius66
 Wysłana - 7 lipiec 2006 12:46      [zgłoszenie naruszenia]

Witam, jeśli chodzi o programy FTA , bo rozumiem że dekoder bez abonamentu to TVN nie ma!!, jest TVN gra, polonia , polonia 1, kultura, tele 5. tv puls ,viva polska, 4funtv, ITV, TV biznes, i resztę obcojęzycznych a jest ich tam naporawdę duużo, pytanie mam takie jaki dekoder chcesz kupić??,

szakis
 Wysłana - 7 lipiec 2006 13:46      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem dokladnie jaki model jakis taki najtanszy w media markt. ale chyba zrezygnuje

sirius66
 Wysłana - 7 lipiec 2006 14:17      [zgłoszenie naruszenia]

aha jakiś tani to musi być pewnie do bani a nie myślałeś o platformie np polsat

szakis
 Wysłana - 7 lipiec 2006 14:21      [zgłoszenie naruszenia]

myslalem nawet bylem i sie dowiadywalem co i jak.chodzi o to ze zalezalo mi zeby miec tv bez abonamentu no i ten tvn:), a tu zonk:(

sirius66
 Wysłana - 7 lipiec 2006 14:51       [zgłoszenie naruszenia]

no tak masz rację abonament trzeba płacić , ewentualnie kupić bez umowy, dekoder ma opłacony abonament sam w sobie na 12 miesięcy, koszt 599 zł

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jakie programy w tv satelitarnej

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL