Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1331 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
jakie zamienniki do NEW MILDTON 170 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "jakie zamienniki do NEW MILDTON 170"   

radek1304
 Wysłana - 3 maj 2007 11:34        | zgłoś naruszenie regulaminu

nie jestem elektronikiem ani akustykiem i nie znam się na temacie tak jak Wy, więc proszę o pomoc. W zespole muzycznym używam do nagłosnienia keyboardu - nieco wysłużonych NEW MILDTONÓW 170, według mnie dźwięk jest czystszy niż z estradowych dwódrożnych LDMów, tym bardziej że gramy wyłącznie w salach. Pomieważ basy naczynają już trzeszczeć a kopółki w gwizdkach wymieniam co kilka imprez, chciałbym wymienić cały komplet głośników najchętniej na mocniejsze. I TU MOJA PROŚBA: poradźcie mi prosze jakie głośniki kupić i jakie zwrotnice, tak żeby w tych skrzynkach to jeszcze jako tako mi grało. Nie chcę wydać dużej kasy. Myślałem o STX ale widze tu krytyczne wypowiedzi na ich temat. Ponieważ skrzynki mam oklejone jak estradowe a głośniki zasłoniete siatkami więc nie będzie problemu z wstawieniem głośników o nieco wiekszej średnicy.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jakie zamienniki do NEW MILDTON 170

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL