Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 746 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
k750i - Ocena - Wybór 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "k750i - Ocena - Wybór"   

gress
 Wysłana - 13 lipiec 2007 23:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam

Zamierzam kupić niedługo telefon i mam drobny problem. Potrzebuję telefonu mocnego ale wiadomo że i jakieś bajerki by się przydały xD Ostatnio od dłuższego czasu miałem A65 - wytrzymały to on może i był, ale ubogi jak .... teraz służy jako otwieracz do piwa

Wacham się między k750i (ładny, bardzo dobry aparat) a 6230i (wytrzymalszy, jest to nokia a to plus). Dużo słyszałem że w k750i joystick'i padają, czy to prawda ?? Czy ten telefon jest przeznaczony tylko dla futerałów itp. Telefonu na pewno nie katuje ale czasem zdarza się pracować w ciężkich warunkach (kurz). Jak myślicie który byłby leszy ?? A może coś innego ??

Z góry wielkie dzięki za odpowiedź ! :)

Misiek61
 Wysłana - 14 lipiec 2007 00:03      [zgłoszenie naruszenia]

hmmm, no ciezki wybor, z tymi joystick jest roznie....jedni mowia ze sie psuja jedni ze nie, zdania sa podzielone...., sam mam T630 i podobno tez joysticki padaja ale jkaos do dzis mi dzila;] ten SE ma odtwarzacz mp3 i to jest plus, porównując do tej nokii to byl go wolal. ale nokia ma dobra baterie, a co do kurzu to SE i Nokia tak samo sie zakurza

osesek
 Wysłana - 2 sierpień 2007 22:56       [zgłoszenie naruszenia]

ja mam k750i ,joy bezproblemowo chodzi ,telefon byl przysypany kilka razy swiezym betonem jak pracowalem na posadzkach ,piachu w nim bylo wiecej niz w piaskownicy
jednym slowem zyebisty tel.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

k750i - Ocena - Wybór

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL