Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1091 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
kabelek 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "kabelek"   

Travis666
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 10:43        | zgłoś naruszenie regulaminu

chciałem sobie zakupić kabelek do Nokii 6100 ale na allegro jest tego od groma, ceny wachają się od 8 do 50 zł jaki bedzie najlepszy, nie wiecie czy te kable współpracują z oprogramowaniem Nokii, myślicie że kkupić lepiej pod USB?

"...choćbym miał pełnię wiary, tak żebym góry przenosił, a miłości bym

KOBE22
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 11:51      [zgłoszenie naruszenia]

no pewnie ze pod usb, zadnej filozofi tu nie ma

Specjalista -

Robakd
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 11:58      [zgłoszenie naruszenia]

Ja bym ci proponował port podczerwieni za ok. 20 zł. Będziesz miał "kabel" uniwersalny i będzie ci działał z oprogramowaniem. A jak chcesz koniecznie kabel do po co ci usb, jak jest taki drogi, na coma ci wystarczy.

Travis666
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 12:18      [zgłoszenie naruszenia]

pod Usb do 30zł z przesyłką

"...choćbym miał pełnię wiary, tak żebym góry przenosił, a miłości bym

Master0
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 13:30      [zgłoszenie naruszenia]

a czy sie bedzie roznil kabel pod usb i pod coma ??

SZCZYL
 Wysłana - 14 listopad 2004 13:14      [zgłoszenie naruszenia]

Tak też sie zastanawiam nad USB ale oprogramowanie ma w ustawieniach COM a niema manewru doUSB i nie wiem czy bedzie sie to lepilo czy program to wykryje?A odbiornik podczerwieni mam i jakos mi nie chodzi na tym?nie wiem dlaczego moze nie ten odbiornik co trzeba

KOBE22
 Wysłana - 15 listopad 2004 13:54      [zgłoszenie naruszenia]

kazdy porzadny manager ma ustawienie zarowno na usb i coma... jakiego Ty uzywasz ze nie mozesz tego zmienic ?

Specjalista -

SZCZYL
 Wysłana - 17 listopad 2004 18:41      [zgłoszenie naruszenia]

No juz chodzi i na tym tyle ze odlaczajac telefon sa m=pozniej znowu utrudnienia bo go nie wykrywa. A mam pytanie mozna zwiekszyc jakos pamiec zeby wiecej wchodzilo na telefon (nokia 6100)??i czy moge przesylac tapetki podczerwienia na inny telefon?

KOBE22
 Wysłana - 18 listopad 2004 11:21      [zgłoszenie naruszenia]

masz w niej pamiec wspoldzielona , czyli wykasujesz dzwonki to automatycznie zwieksza Ci sie pamiec na obrazki, z irda kwestia jest taka ze nie zawsze skomunikujesz ja z innym aparatem, musisz poprostu probowac na konkretnym modelu

Specjalista -

SZCZYL
 Wysłana - 18 listopad 2004 16:15      [zgłoszenie naruszenia]

Mam ten telefon nowy i mam tak pare pytań Ja dopiero wykonalem 2 pelne sesje ladowania bateri, w salonie powiedzial do 5 tzn. ze pozniej bateria dluzej trzyma?bo podobno ten model do 6 dni a mi narazie trzyma z nocami 3,5dnia. czy to sie poprawi po kilku sesjach ladowania?

KOBE22
 Wysłana - 18 listopad 2004 17:45      [zgłoszenie naruszenia]

ten model nie trzyma 6 dni, chyba ze go bedziesz wylaczal na noc i malo dzwonil, formujesz baterie ladujac telefon pierwsze 3 razy po 12 h...

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kabelek

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL