| Autor |
"kabelek" |
|
|
Travis666
|
|
Wysłana - 5 wrzesień 2004 10:43 | zgłoś naruszenie regulaminu
chciałem sobie zakupić kabelek do Nokii 6100 ale na allegro jest tego od groma, ceny wachają się od 8 do 50 zł jaki bedzie najlepszy, nie wiecie czy te kable współpracują z oprogramowaniem Nokii, myślicie że kkupić lepiej pod USB?
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
|
|
|
Robakd
|
|
Ja bym ci proponował port podczerwieni za ok. 20 zł. Będziesz miał "kabel" uniwersalny i będzie ci działał z oprogramowaniem. A jak chcesz koniecznie kabel do po co ci usb, jak jest taki drogi, na coma ci wystarczy. |
 |
|
|
|
Travis666
|
|
pod Usb do 30zł z przesyłką
|
|
Master0
|
|
a czy sie bedzie roznil kabel pod usb i pod coma ?? |
 |
|
|
|
SZCZYL
|
|
Tak też sie zastanawiam nad USB ale oprogramowanie ma w ustawieniach COM a niema manewru doUSB i nie wiem czy bedzie sie to lepilo czy program to wykryje?A odbiornik podczerwieni mam i jakos mi nie chodzi na tym?nie wiem dlaczego moze nie ten odbiornik co trzeba |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
kazdy porzadny manager ma ustawienie zarowno na usb i coma... jakiego Ty uzywasz ze nie mozesz tego zmienic ? |
Specjalista -
 |
|
|
|
SZCZYL
|
|
No juz chodzi i na tym tyle ze odlaczajac telefon sa m=pozniej znowu utrudnienia bo go nie wykrywa. A mam pytanie mozna zwiekszyc jakos pamiec zeby wiecej wchodzilo na telefon (nokia 6100)??i czy moge przesylac tapetki podczerwienia na inny telefon? |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
masz w niej pamiec wspoldzielona , czyli wykasujesz dzwonki to automatycznie zwieksza Ci sie pamiec na obrazki, z irda kwestia jest taka ze nie zawsze skomunikujesz ja z innym aparatem, musisz poprostu probowac na konkretnym modelu |
Specjalista -
 |
|
|
|
SZCZYL
|
|
Mam ten telefon nowy i mam tak pare pytań Ja dopiero wykonalem 2 pelne sesje ladowania bateri, w salonie powiedzial do 5 tzn. ze pozniej bateria dluzej trzyma?bo podobno ten model do 6 dni a mi narazie trzyma z nocami 3,5dnia. czy to sie poprawi po kilku sesjach ladowania? |
 |
|
|
|
KOBE22
|
|
ten model nie trzyma 6 dni, chyba ze go bedziesz wylaczal na noc i malo dzwonil, formujesz baterie ladujac telefon pierwsze 3 razy po 12 h... |
Specjalista -
 |
|