Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 733 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
kiepska bateria 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "kiepska bateria"   

vitoss
 Wysłana - 8 grudzień 2006 14:29        | zgłoś naruszenie regulaminu

mam dosyć stary telefon - alcatel 311, zazwyczaj nie sprawiał mi większych problemów, jednak od jakiegos czasu zaczął mnie mocniej wkurzac... problem pojawił się z baterią - otóż na wyswietlaczu wskazuje, ze bateria jest naladowana na full, a jak ktos np. do mnie dzwoni, to czasem telefon sam się wyłącza - wtedy nie wiem, kto dzwonil. Gdy podłączam telefon do ładowarki, to poładuje się jakieś 5 minut, że ładuje, a później wskazuje, że jest naładowany i jak go odłączę od ładowania, to znowu pojawia sie problem z samoistnym wyłączaniem. Najczęściej podłączam go kilka razy (naładuje się krótko, odłączam i podłączam na nowo ładowarkę i tak w kółko). Bateria do wymiany? jest jakas opcja to naprawic?

spider00
 Wysłana - 8 grudzień 2006 22:38      [zgłoszenie naruszenia]

bateria padła...

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

erminho
 Wysłana - 9 grudzień 2006 14:57      [zgłoszenie naruszenia]

do wymiany

Specjalista -

spider00
 Wysłana - 9 grudzień 2006 17:43      [zgłoszenie naruszenia]

kseroboy

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

KMWTW
 Wysłana - 18 styczeń 2007 21:35      [zgłoszenie naruszenia]

Może jakieś zwarcie sie robi że nie działa albo jakaś fala zakłuca że nie można zadzwonić.

Surmol
 Wysłana - 18 styczeń 2007 21:39       [zgłoszenie naruszenia]

dokładnie to co przytoczył KMWTW. dopuszczam jeszcze jedna myśl. Otóż możliwe że twoje gniazdko w ścianie nei jest przystosowane do nowych technologi ładowniczych. Miałem ot u sibie. ale kupiłem tanie gwiazdko za 2,5 w biedronce i ejst Git

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kiepska bateria

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL