Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1214 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Cyfrówka
kodak 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "kodak"   

fck
 Wysłana - 6 listopad 2006 22:46        | zgłoś naruszenie regulaminu

kupilem dzis cyfrowke kodak easyshare Z650 990 zl waszym zdaniem dobry sprzet,zly sprzet i czy nieprzeplacilem?

Zmieniony przez - fck w dniu 2006-11-06 22:47:37

Zmieniony przez - fck w dniu 2006-11-06 22:48:44

fck
 Wysłana - 7 listopad 2006 11:37      [zgłoszenie naruszenia]

dzieki za odp :/ dodam ze aparat kosztowal mnie 990 zl, ma 10x zoom 6.0 megapikseli

Kołek20
 Wysłana - 7 listopad 2006 17:10      [zgłoszenie naruszenia]

Po pierwsze kupił bym o 70zł taniej.
Po drugie nie kupiłbym tego aparatu tylko jeśli zależało by mi na zoomie to wziąłbym Fuji S5600.
Mpixele to nie wszystko,ten Fuji ma 5mln i robi zapewne lepsze zdjęcia,wygląda bardziej profesionalnie i jest w tej samej cenie.

fck
 Wysłana - 7 listopad 2006 22:45      [zgłoszenie naruszenia]

ogladalem to fuji,ale niepodobalo mi sie wizualnie,a moim poprzednim aparatem byl kodak,wiec taki wybralem.Wiec to dobry aparat czy kiszka?

zbys
 Wysłana - 8 listopad 2006 01:45      [zgłoszenie naruszenia]

Ten Fuji wcale lepiej nie wyglada. I ma slabsza matryce. Poza tym, to sa bardzo podobne aparaty. Co do ceny, to moze trzeba bylo sie targowac...

Kodak jest pol roku mlodszy. A poza tym to wyglada calkiem OK. I ma wyzszy rating na stronie [www.dpreview.com] , gdzie pisza o swoich aparatach ich uzytkownicy.

Lepsze jest wrogiem dobrego.

Verizon Wireless Agent. [http://www.lucki.com]

Kołek20
 Wysłana - 8 listopad 2006 13:03      [zgłoszenie naruszenia]

A z czego wnioskujesz,że fuji ma słabszą matrycę?Oba aparaty ma ją taką samą fizyczną wielkość matrycy 1/2,5" CCD.Przy tej wielkości większa ilość Mpixeli może owocować większą ilością szumów,a wtedy jakość może być gorsza.

Jednak Fuji wygląda lepiej (kierunek bardziej w strone luster).Oczywiście,żeby wyciągnąć coś z tych aparacików to lepiej omijać tryby auto i pobawić się manualem lub półautomatem.

Ten Kodak nie jest bublem,więc nie masz co się martwić,napewno ładne foty sieka.

fck
 Wysłana - 9 listopad 2006 18:19       [zgłoszenie naruszenia]

dzieki chlopaki,oczywiscie po sogu dla was.Niemoglem sie targowac bo bralem na raty wiec wiecie

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kodak

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL