Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 4738 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Audio
kolumny + wzmacniacz = ~500zł ? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "kolumny + wzmacniacz = ~500zł ?"   

KoZiK
 Wysłana - 6 sierpień 2005 18:23        | zgłoś naruszenie regulaminu

W najblizszym czasie mam zamiar cos kupic. Ma to sluzyc wylacznie do muzyki, ogladalem moze ze 2-3 filmy miesiecznie. Sluchana muzyka - glownie hip-hop i techno - zalezy mi na w miare dobrym basie. Chce takze, zeby napedzilo to pare domowek rocznie Sprzet ma stac w pokoju 9m2, o wysokich scianach.

Co mysliscie o tym:
[allegro.pl/show_item.php?item=59635412] .
[allegro.pl/show_item.php?item=59531514] .
[allegro.pl/show_item.php?item=58636585] .
[allegro.pl/show_item.php?item=59694996] .
[allegro.pl/show_item.php?item=59843543] .

A te wszystkie AudioMegi, ktorych pelno na allegro? Faktycznie takie siano?

I jaki wzmak do tego? Tak zeby lacznei wyszlo ~500zl, jakas stara Unitra/Denon?

A moze to - [allegro.pl/show_item.php?item=58648923] ?

Zmieniony przez - KoZiK w dniu 2005-08-06 18:28:57

prezes2005
 Wysłana - 6 sierpień 2005 20:26      [zgłoszenie naruszenia]

Proponuje kupić diorę ws 4421 bądz technicsa z serii su + jakieś kolumny altus 140 , 150, 110. Wtedy można posłuchać muzykę, zrobić imprezy, oglądać filmy z efektami. pozdrawiam

KoZiK
 Wysłana - 7 sierpień 2005 11:02      [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki za pomoc, wezmę pod uwagę Twoje słowa

Wypowie się ktoś jeszcze?

Najbardziej interesuje mnie zdanie o tych magnatach victory z linka wyzej

paulo206
 Wysłana - 7 sierpień 2005 12:59      [zgłoszenie naruszenia]

zgodze sie co do prezes2005 co do kolumn to polecam altusy 110 lub 140 naprawde swietne głosniki choc zwrotnice....sa do poprawy

byłem tez posiadaczem tonsila chwila....nie wiem jak sie pisze raidery 140 to naprawde były dobre kolumny-załuje, ze sprzedałem, teraz nigdzie niemoge ich znalesc a chetnie bym do nich powrócił

DjDamian
 Wysłana - 7 sierpień 2005 22:42      [zgłoszenie naruszenia]

Proponuje przeczytać post pytającego i troche pomyśleć.Do pokoju 9m2 checie mu dać Altusy 140 ? Jak nie wiecie czym to będzie sie objawiać to poczytajcie troche google.pl. Ja stanowczo odradzam.

Wzmacniacz jest ok, sam mam tą diorke w domu i naprawde jest nie do zajechania, w tej cenie chyba nie ma konkurencji.

O audiomedze zapomnij, tawo też. Eltaxy powinny być ok.

-------------------------

Jeżeli muzyka męczy to znaczy że jest hałas

Znawca -

paulo206
 Wysłana - 8 sierpień 2005 00:08      [zgłoszenie naruszenia]

no ale my proponowalismy ja sam nie mam wiekszego pokoju i miałem alt140 no ale potem zmieniłem na raidery raidery 140rms - oszczednosc miejsca i moim zdaniem efekty dzwiekowe lepsze, sprzedałem je i teraz niemoge takich znalesc, moze kiedys słyszales o nich naprawde pozadne głosniki no i przede wszystkim waskie a o to mi chodziło

paulo206
 Wysłana - 8 sierpień 2005 00:11      [zgłoszenie naruszenia]

a wiem czym to sie objawia, jesli masz na mysli rezonans?? wiem znam ten ból ale czasami to bywa fajne...jak na dole mama siedzi w pokoju i szyba ma ochote wyleciec z dzwi w pokoju tez mam takie zdazenia dwie szklanki stłuczone...

prezes2005
 Wysłana - 8 sierpień 2005 13:13      [zgłoszenie naruszenia]

Osobiście nigdy bym Eltaxów nie kupił. Nie podoba mi się ich brzmienie. Ciekawe kolumny, ktore mogę polecić to new mildtony 150 bądz 170. Bardzo czysto i ciepło grają ( nie ma takiego basu jak w altusach) Do mniejszego pokoju są b.dobrym rozwiązaniem.

paulo206
 Wysłana - 8 sierpień 2005 22:27      [zgłoszenie naruszenia]

ja nadal polecam kolumny które miałem czyli raidery 140W byłem posiadaczem wialu kolumn i do małego pokoju polecam te sam mam mały wiec....a bass maja naprawde piekny

paulo206
 Wysłana - 8 sierpień 2005 22:30      [zgłoszenie naruszenia]

oto kolejne zdjecie tychkolumn

KoZiK
 Wysłana - 8 sierpień 2005 22:32      [zgłoszenie naruszenia]

Musze pomyslec jednoczesnie o miejscu na te kolumny, bo w pokoju ciasno, wiec jakies mega duze bedzie ciezko umiejscowic.

Drobna zmiana - na kolumny moge przeznaczyc 500zl, wzmak swoja droga. Jako wielbiciel hip hopu i techno cenie sobie dobry bas, takze miejcie to na uwadze

Przy okazji dziekuje wszystkim za zabranie glosu i prosze o nastepnego sugestie

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 9 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolumny + wzmacniacz = ~500zł ?

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL