Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 2871 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
konfiguracja gprs i mms w philipsie 355 w sieci plus gsm 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "konfiguracja gprs i mms w philipsie 355 w sieci plus gsm"   

shop
 Wysłana - 4 kwiecień 2006 14:37        | zgłoś naruszenie regulaminu

mam problem, mianowicie nie mogę skonfigurować mojego telefonu, nie mogę skorzystać z automatycznej konfiguracji nie wiem dlaczego, raz sie udało i było wszystko OK, ale telefon mi sie "zresetował" i zostały ustawienia fabryczne, próbowałem pózniej skonfigurować jeszcze raz, nawet wysyłałem SMS, ustawiałem ręcznie-nic, nie mogę wysyłać, ani odbierać wiadomości MMS
(oczywiście nie jestem głupi, mam pieniądze na koncie, nie mam zablokowanej usługi mms ani gprs).Prosze o odpowiedz, dlaczego nie mogę ponownie skonfigurować automatycznie?(wysyłam ustawienia, i nie docierają, zasięg jest), i jakie są ustawienia?(bo te co podali na stronie simplus nie działają)
pozdrawiam-shop

erminho
 Wysłana - 4 kwiecień 2006 18:46      [zgłoszenie naruszenia]

jaknie da rady ze strony plusa auto konfiguracji to moze idz do salonu i tam Ci zrobia od reki, jak trafisz na kogos kompetentego

Zmieniony przez - erminho w dniu 2006-04-04 18:46:29

Specjalista -

shop
 Wysłana - 6 kwiecień 2006 16:34       [zgłoszenie naruszenia]

a jakie trzeba miec ustawienia, aby móc skorzystać z automatycznej konfiguracji, bo na nokii 3510i wszystkie ustawienia przyszły, i dlaczego nie mogę odbierać sms-ów na philipsie, chociaż mam numer centrum i zasięg?(bo jak włożyłem karte do nokii, to przyszła masa sms-ó

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

konfiguracja gprs i mms w philipsie 355 w sieci plus gsm

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL