Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 817 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
który telefon 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "który telefon"   

faceman
 Wysłana - 3 sierpień 2005 16:46        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam problem z wyborem telefonu. Wacham się pomiędzy Nokia 6610i a Sony Ericsson K300i. Mam w związku pym kilka pytań. Pierwsze co do Nokii. Czy do tego telefonu jest możliwość ściągnięcia, wgrania lub jeszcze inna dzwonków typu pianie koguta, szczekanie psa. Drugie co do SE W jaki sposób można wczytać mowe dzwonki MP3. Gdyby ktoś miał któryś z tych telefonów proszę o odpowiedź.
pozdrawiam

borsuk64
 Wysłana - 8 sierpień 2005 18:22      [zgłoszenie naruszenia]

Nokia:tak, możesz ściągnąć lub wgrać dzwonki tylko musisz mieć odpowiedni kabel.SE: Nie wiem o co Ci chodzi z tym mp3, ale raczej bym go wybrał, ponieważ ma kamere i lepszy aparat od nokii.
pozdro

faceman
 Wysłana - 8 sierpień 2005 23:55      [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki za odpowiedź. Nie zrozumiałeś o co chodzi z MP3 bo napisałem "mowe dzwonki MP3" zamiast "nowe dzwonki MP3". Minęło kilka dni i dokonałem wyboru. Bawiłem się obydwoma aparatami i wybrałem SE.
Mam teraz jeszcze jedno pytanie dotyczące formatowania bat. Z tego co się orientuje to polega ono na kilkunastogodzinnym ładowaniu baterii a następnie użytkowaniu telefonu do zupełnego wyczerpania bat. Ładowanie należy powtórzyć dwukrotnie. Czy coś spaprałem? Nie wiem jednak co zrobić z nowym aku. ? Jest on wszak wstępnie w jakimś stopniu naładowany. Czy powiniemem go rozładować przed formatowaniem?
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi gdyż jutro czyli we wtorek planuję zakup.
pozdrawiam

-brutal-
 Wysłana - 9 sierpień 2005 00:16      [zgłoszenie naruszenia]

tak... na poczatku musisz go rozladowac do konca i dopiero zaczac ladowanie :)

borsuk64
 Wysłana - 9 sierpień 2005 09:51      [zgłoszenie naruszenia]

najlepiej jak byś tak zrobił od 3 do 5 razy, wtedy Ci sie lepiej zformatuje

faceman
 Wysłana - 10 sierpień 2005 23:40       [zgłoszenie naruszenia]

Właśnie wykonuję pierwsze ładowanie. Zastanawia mnie jednak czy to czy aparat jest włączony czy wyłączony ma jakieś znaczenie. Profilaktycznie wyłączyłem.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

który telefon

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL