Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 928 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Radio
kto mi pomoze 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "kto mi pomoze"   

balcerseb
 Wysłana - 3 maj 2006 10:17        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam CB radio "Onwa" dzial tylko ze bardzo slabo slychac jak ktos ze mna rozmawia tak jak by byl glosnik rozwalony nie wiem co jest czy mozna jakims cudem naprawic to samemu ?? ?? ?? Podlaczalem juz inne sluchawiki, glosniki ale nic z tego nadawanie ma dobre tylko ze odbieranie slabe

Preskaler
 Wysłana - 3 maj 2006 12:10      [zgłoszenie naruszenia]

"Onwa" to jest ogólne pojęcie (podobnie jak "Fiat"). Było kilka modeli a niektóre zancznie się od siebie różnią. Nie ma to zresztą istotnego znaczenia bo coż z tego, że podam dikładny typ scalaka jaki należy wymienić jeśli tego nie robiłeś nigdy to tylko możesz uszkodzić sprzęt. Moja rada jest taka. Jeśli nie chcesz oddać radia do serwisu to możesz do gniazda słuchawkowego włożyć wtyczką (mały "Jack") od wzmacniacza komputerowego (głośników). Powinno to wystarczyć na zadawalające słuchanie. Do tego może też okazać się konieczna "przejściówka" mono/stereo. Jeśli nie masz głośników komputerowych to możesz to zrobić z na dowolnym wzmacniaczu z głośnikiem (głośnikami?).

Preskaler

Znawca -

marco43
 Wysłana - 22 maj 2006 09:39       [zgłoszenie naruszenia]

sprawdź przedwzmacniacz i
tda2003 a może ktoś nagrzebał w filtrach!.WySlij do mnie do serwisu i po kłopocie będzie hulać aż miło.FHU KATALENA CB-RADIA PLANDEKI 58-500 JELNIA GóRA WINCENTEGO POLA PLAC "PSK" TEL 075-649-53-96.POZDRAWIAM

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kto mi pomoze

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL