Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 964 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
motorola C350 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "motorola C350"   

Mayday1985
 Wysłana - 6 lipiec 2005 23:09        | zgłoś naruszenie regulaminu

Zainstalowałem sterownik ktory był na płycie.Kilka róznych programów ktore znajdują sie w necie i dalej nie chce mi sie łączyć z telefonem!!!!! Telefon jest nowy z salonu to na bank jest dobry.To musi albo być coś z kabelkiem albo cos z kompem.Ale robilem to na 2 kompach i wszedzie to samo.Jedyny feler ze znajduje mi nowy sprzet w kreatorze ale nie chce zainstalowac sterownika.On gdzies sie instaluje w folderze dysku c:/ ale jak daje wlasciwosci sprzetu ,Motorola USB i daje zainstaluj sterownik to nie chce mi go zainstalowac.Sciagnalem kilka roznych sterownikow i za kazdym razem to samo.Teraz nie wiem czy kabelek jest zły czy cos nie tak z kompem bo próbowałem juz wszystkiego.Moze wiecie jak mi pomóc? Postepowałem wedlug tego FAQ [[shande.eggs.pl/mc350/faq2/index.php]] wszystko jest ok tylko nie chce sie łaczyć z telefonem.Teraz nie wiem czy to wina sterownika czy czegos innego.Sog za pomoc

spider00
 Wysłana - 7 lipiec 2005 08:31      [zgłoszenie naruszenia]

jakiego masz windowsa? może nie współpracuje?
może zrób formata?, zainstaluj inne stery USB?

Samsung D900i - ERA
Nokia 3100 - POP
iRiver T10 1GB

Znawca -

Mayday1985
 Wysłana - 7 lipiec 2005 12:24       [zgłoszenie naruszenia]

Mam win98. Robilem to na 2 kompach i nic.Sterowniki to rózne instalowalem.Posciagalem z interntu chyba z 6 różnych +ten co mialem do oryginalnej plytki.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

motorola C350

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL