Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 914 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
motorola c 350 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "motorola c 350"   

E.T.
 Wysłana - 10 grudzień 2003 20:22        | zgłoś naruszenie regulaminu

Cześć .Mam zamiar kupić sobie jeszcze przed świętami jakiś telefonik komórkowy na kartę gdyż n aabonament mnie ieinteresuje i postanowiłęm przeznaczyć n aten cel ok 300zł. Co proponujecie chodzi mi o coś małęgo niekoniecznie o jak największą ilość funkcji, byle był mały i funkcjonalny.Mam n aoku motorole c 350 powiedzcie co sądzicie o tym aparacie z reklam mi się podoba ale słyszałęm już parę opini negatywnych lecz bez konkretnych dowodów.Czy Wy równierz uważacie to za gówno czy za fajną zabaweczkę?A może coś z Nokii?

Poxter
 Wysłana - 10 grudzień 2003 20:31      [zgłoszenie naruszenia]

jeśli nie potrzebujesz telefonu z najnowocześniejszymy funkcjami to telefon może być.
U mnie sprawuje się dobrze, nie zawiesza sie bateria trzyma ok 4dni.Jedynie do czego sie moge doczepić to "skrzypiąca" obudowa oraz "łatwo rysowalna" szybka.

obsługa jest prosta.

Pozdrówka

aD1
 Wysłana - 10 grudzień 2003 21:21      [zgłoszenie naruszenia]

j/w

no signal.

Znawca -

E.T.
 Wysłana - 11 grudzień 2003 21:39      [zgłoszenie naruszenia]

no o tej szybce też już słyszałem a nie orientujesz się czasem jak droga będzie wymiana takiej szybki chodzi mi o to że np. po kilku miesiącach funkcjonowania?

Poxter
 Wysłana - 11 grudzień 2003 22:16      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem czy samą przednią szybke da się wymienić, ale napewno pomoże zmiana obudowy, więc koszty są za obudowe którą od razu wymieniasz praktycznia całą.
Na allegro koszt w granicach 20-30zł niekoniecznie oryginalne

Pozdrówka

E.T.
 Wysłana - 14 grudzień 2003 16:47      [zgłoszenie naruszenia]

a co Wy na motorole V 50 może to już stary telefonik i bez rzadnych funkcji ale za to mały i tani?

aD1
 Wysłana - 14 grudzień 2003 17:55      [zgłoszenie naruszenia]

Fajny telefon no ale to tylko Twoj wybor my Ci jedynie mozemy poradzic jak ten telefon wypada na tle innych ale to Ty dokonujesz ostatecznej decyzji.
Sprecyzuj sie - jaki to ma byc tel?

no signal.

Znawca -

E.T.
 Wysłana - 14 grudzień 2003 20:26      [zgłoszenie naruszenia]

Chodzi mi o coś małego, lekkiego,nie koniecznie z najnowszymi bajerami ale żeby nie był ąz tak stary, do 250zł i jakaś taka firma którą proponujecie i uważacie za najlepszą ( moim zdanie to guruje NOKIA , SIEMENS , MOTOROLA ) ale może i inne radzicie.

xero
 Wysłana - 15 grudzień 2003 14:36       [zgłoszenie naruszenia]

V51 moze by tak??

Jeżeli moja wypowiedź Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na [http://www.pajacyk.pl] i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

"Trzeba się urodzić albo królem, albo głupcem..."

Moderator dzialu GSM , oraz 2 CZERWONY HANDLARZ w dziale targowisko
Dzial GSM [felektr.katalogi.pl/forum.asp?forum_id=9&forum_title=GSM]

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

motorola c 350

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL