| Autor |
"mp4" |
|
|
losek2
|
|
Wysłana - 7 kwiecień 2007 17:32 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
Ketchup87
|
|
Zanim przyjdą znawcy to ja wcisnę swoje 3 grosze. Moim zdaniem cena dobra jak za sprzęt ze slotem. Z obsługą avi to najczęściej jest tak, że obsługuje je program na kompa i konwertuje do mtv czy takich podobnych. Najlepiej zapytać jednak sprzedawcę.
Zdrowych spokojnych :)
|
|
Majka25
|
|
Mam pytanie!!! Kupiłam sobie ostatnio mp4 E70 i wogle nie wiem, jak wgrywać tam pliki muzyczne, bo nie idzie. Pajawia się jakieś zaprzeczenie. Nie mam pojęcia jak wgrać więc te pliki muzyczne, proszę wszystkich bardzo o pomoc!!!!!!!!
Z góry wielkie dzięki!!! |
 |
|
|
|
Ketchup87
|
|
A jaka jest treść błędu?
|
|
Majka25
|
|
Błąd brzmi: Nie mozna skopiować 02-Gosia Andrzejewicz_Lustro: Nie można odnaleźć określonego pliku. Sprawdź, czy ścieżka i nazwa są określone poprawnie.
I co mam robić??? |
 |
|
|
|
Majka25
|
|
I tak z wszystkimi piosenkami które chcę nagrać |
 |
|
|
|
Ketchup87
|
|
Może to głupie pytanie, ale nie kopiujesz skrótów czasami? Masz jakiś program do tego czy kopiujesz "moim komputerem"?
|
|
Majka25
|
|
Nie z pewnością nie kopiuję skrótu, bo sprawdzałam. Kopiuję moim komputerem. Nie mam żadnego takiego programu.
A i jeszcze jedno w zestawie jest jeszcze jakaś płytka, wogle nie wiem do czego. Możesz mi pomóc? |
 |
|
|
|
Majka25
|
|
Proszę o odpowiedź, błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
 |
|
|
|
Majka25
|
|
czekam na odpowiedź. bardzo proszę
:):):):):):):):):):):):):):):):):) |
 |
|
|
|
OkoZordona
|
|
heh. skoro jest plytka to ja wsadz do napedu i zapewne wyskoczy jakies cus bedzie chcialo sie zainstalowac . to wtedy zainstaluj, pamietaj zeby urzadzenie bylo podlaczone do kompa. zreszta tam powinno wszystko pisac. nie dostalas manuala (instrukcji)? dzizus.. |
 |
|