Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1362 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | GSM
my411x micro sd 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "my411x micro sd"   

qwerty886
 Wysłana - 14 lipiec 2007 19:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam. nabylem wlasnie telefon sagem my411x i w komplecie jest karta pamieci micro sd. Czy czytnik sd ktory podaje w linku jest odpowiedni do takich kart?

[http://www.allegro.pl/item213140197_czytnik_kart_micro_sd_t_flash_usb_2_0.html]

prosze o pomoc bo wczesniej nie mialem stycznosci z tymi kartami, a z tego co czytam sporo ludzi ma problemy z wrzucaniem roznych rzeczy. z gory dziekuje za pomoc.

erminho
 Wysłana - 15 lipiec 2007 17:55      [zgłoszenie naruszenia]

powinien dzialac.

Specjalista -

zbys
 Wysłana - 16 lipiec 2007 18:50      [zgłoszenie naruszenia]

Musisz wiedziec, ze problemy sa zwykle z tym, ze ludzie chca czytac rzeczy z telefonu, ktorych nie mozna zrzucic na karte i kombinuja. Nie zawsze daje sie wkladac na karte dzwonki, czy tapety. Zalezy od telefonu. Samo czytanie karty nie sprawia zadnych klopotow. Tylko potrzebna dane musza byc na karcie.

Lepsze jest wrogiem dobrego.

Verizon Wireless Agent. [http://www.lucki.com]

Michel424
 Wysłana - 27 grudzień 2007 16:20      [zgłoszenie naruszenia]

Chciałbym sie dowiedzieć czy można w jakiś sposób zwiększyć pamięć sms w tym właśnie modelu tel... bo standardowo wchodzi tu 100sms mało... w opcjach tej nie ma takiego czegoś żeby np korzystał z pamięci tel lub karty pamięci...

:)) Rowing

xManiusiax
 Wysłana - 22 marzec 2009 23:38      [zgłoszenie naruszenia]

ja mam mały problem w tym tel nie wiem jakim cudem ale wcisnęła mi się automatyczna blokada klawiatury co 10s mi się włącza..strasznie mnie to wkurza jak można ją odłączyć już szukałam wszędzie i nie mam pojęcia..

Michel424
 Wysłana - 23 marzec 2009 10:18      [zgłoszenie naruszenia]

w ustawieniach

:)) Rowing

xManiusiax
 Wysłana - 23 marzec 2009 15:13       [zgłoszenie naruszenia]

nie ma...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

my411x micro sd

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL