Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1343 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Giełda
na ile wycenić PlayStation 2? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "na ile wycenić PlayStation 2?"   

Draciel 3
 Wysłana - 14 lipiec 2009 23:00        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam na wstępie zaznaczam że nie wiedziałem do jakiego to wkleić działu jeśli to nie ten dział to proszę przenieść to tam gdzie będą się znali.
A więc chce sprzedać playstation2 mam kupca ale on cały czas wciska mi że za drogo zaraz opisze dlaczego

oto nasza rozmowa:
ja-nie wiesz kto by chciał kupić PlayStation 2
on-przerobione ??
ja-pisz no jaśniej co,,,jeśli chodzi o stacje gier to nówka prawie nieużywana
on-chodza pirackie gry??
ja-nie wiem ja go prawie nie używałem no ale jest ktoś kto chce go kupić (pirackie nie chodzą ale ja mu tego nie powiedziałem)
on-ja chce kupić
ja-otóż moja oferta przedstawia się tak
- cena od 300 do 400zł na alegoro patrzałem są nawet do 500 zł ale ja zostaje przy swojej heheh
-sprzedaje od razu z karta pamięci a jak wiesz osobno to ona kosztuje nawet 100zł
-dla ciebie w prezencie dżojstiki niech będzie jako gratis
jak se wyliczyłem to spoko ponad 400zł mógłbym sprzedać ale cenę ustaliłem na ok 380zł
prawie nie używany:)
on-dużo chcesz :P za 380 to mogę mieć przerobionego nowego z 2 dżojstikami
ja-to cena sugerowana cena jest od 300-400zł jest nieużywany prawie i z kartą pamięci jak mówisz że znajdziesz tańszy to powodzenia ja sprawdzałem na alegro i nie było tańszych :)
on-a kto tu mówi o allegro :D ja mam własne źródła :P
ja-aha

i tera nie wiem co robić więc proszę o pomoc nie wiem czy on mówi prawdę czy może powinienem zbić cenę np ostatecznie do 350 zł czy nie proszę o szybką pomoc

paco128
 Wysłana - 21 lipiec 2009 23:20      [zgłoszenie naruszenia]

to mi nie pasi w ogole na to forum :P bardziej jakies psychologiczne, albo co :P co do ceny to ci nie powiem bo nie interesuje sie tego typu sprzetem

camel1987
 Wysłana - 29 lipiec 2009 11:24      [zgłoszenie naruszenia]

Pamiętaj że każdy chce kupić jak najtaniej i będzie się chwytał sposobów, a jesli to nie jest Twój dobry znajomych hmmm... "inne źródła" jasne, pic na wodę ;p

jjaarraass
 Wysłana - 20 styczeń 2010 11:22       [zgłoszenie naruszenia]

Zmieniony przez - jjaarraass w dniu 2010-01-20 11:23:12

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

na ile wycenić PlayStation 2?

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL