| Autor |
"nokia 1600 poza zasięgiem sieci :/" |
|
|
bassfun
|
|
Wysłana - 1 listopad 2005 01:04 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam. mam problem z dostępem do sieci. nokie kupiłem w niemczech,która pracowała tam w sieci T-mobile. w polsce ściągnąłem simlocka. niestety , pomimo obecności 3 sieci dostępnych w telefonie, nie mogę wybrać właściwej (żadnej). Mam popa. Dodatkowo wgrywałem polskie menu. Jeśliby ktoś wiedział , jak rozwiązać ten problem, proszę o odzew. z góry dziękuje.
| |
|
 |
|
|
|
spider00
|
|
Na jakich częstotliwościach działa ta 1600? /jest na pudełku/
Znawca -
 |
|
|
|
bassfun
|
|
|
|
|
spider00
|
|
Mi to wygląda na uwalony soft... spróbuj sfleshowac
Znawca -
 |
|
|
|
bassfun
|
|
dałem do serwisu , walczą chłopaki już 2 dzień. podejrzewali,że kom gdzieś spadł, ale nic takiego miejsca nie miało. Jak się go włączy , to przez ułamki sekund jest w zasięgu,później znika. zobaczymy czy podołali zadaniu :) |
 |
|
|
|
bassfun
|
|
A jeszcze takie pytanie. Czy po zdjeciu simlocka w komisie , spokojnie mogę się zwrócić o pomoc w autoryzowanym serwisie :)? |
 |
|
|
|
spider00
|
|
Tak, ale nie na gwarancje.
Znawca -
 |
|
|
|
bassfun
|
|
aha. telefon poszedł do gościa od hardware'u . to nie wina softu. dzięki. |
 |
|
|
|
erminho
|
|
|
|
|
bassfun
|
|
no akurat nie miałem możliwości wyboru. telefon został mi ofiarowany :) wyświetlacz może i jest trosze mało przejrzysty i telefon troche zwalnia...ale podoba mi się jego kształt i możliwość wybierania numerów :) maniakiem nie jestem. aa jeszcze jedno. nie na moje niedoświadczone ucho to nawet ładnie polifonia gra . pozdro. |
 |
|
|
|
spider00
|
|
Jak Ci oddadzą telefon, to napisz co było uszkodzone...
Znawca -
 |
|