mam zamiar kupić ten telefon.Mam pytanko: czy irdą można przesyłać dzwonki i obrazki? ilu tonowa jest polifonia, czy obsługuje mp3?,i czy można jakoś rozszerzyć pamięc? A może warto mi kupić jakiś inny tel. w podobnej cenie? (200-300 zł)
można, bez problemu
nine wiem
nie, tylko amr
nie da rady
zalezy na czym Ci zalezy
słyszałem, że warto mi zamiast tej nokii kupić 3650, jest tylko troche drozsza, a posiada karty pamięci.Zależy mi, aby komórka miała symbian, i mogła służyć za rożny inny sprzęt (np pilot:)).Podobno n 3650 zle się obsługuje z powodu specyficznego rozkładu klawiszy.Pytanie: ile MB zmiesci sie w n3650? (512?) czy może służyc za odtwarzacz mp3?.Słyszałem, że jest większa od n7650.Czy to prawda?
3650 bezapelcyjnie lepsza.. a to za sprawa kart pamieci, wygladu, jak dla mnie- porownywalna wielkosc z 7650 i klawiatury, ktora moze wydawac sie niewygodna, ale jest dla mnie wygodniejsza niz w 7650, ktora ma malutkie klawisze
wiec wybor jest prosty- 3650
Zmieniony przez - erminho w dniu 2006-06-07 17:20:05
ja też btm wybrał 3650. po paru dniach sie idzie przyzwyczaić do klawiatury.
4 mb w 7650 to jednak troche za mało.
Może mp3 do tego nie wgrasz bo słaba jakość będzie to jednak na karte zawsze można załadować wiele aplikacji.
Mi się podoba 3650 z wyglądu. jest tylko trochę wieksza od złożonej 7650.
trochę większa... chyba nie, jak dla mnie jest cieńsza, już zdecydowałem- stawiam na 3650, a MP3 można wgrać (jest taki program-mp3 player).Mam jeszcze jedno pytanko-słyszałem, że nie opłaca się kupywac kabelka do tego telefonu, ponieważ lepiej jest kupić irde do kompa, i tak jakby sie miało kabelek.Czy to prawda?, aha zdziwiłem sie, że ten tel. ma aż 100 mhz szybkości procka.Czy to prawda?(toż to więcej niż psx1!!!!)Czy pójdą gry z n-gage?(3d???).Z góry dzięki za odpowiedzi, dla każdego sog.
pozdrawiam
oczywiscie, ze mozna wgrac jakiegos mp3 playerka, cos typu ultra mp3, ale chyba wiesz, jaka bedzie jakosc..
Mam jeszcze jedno pytanko-słyszałem, że nie opłaca się kupywac kabelka do tego telefonu, ponieważ lepiej jest kupić irde do kompa, i tak jakby sie miało kabelek.Czy to prawda?
prawda, ale irda jest zdecydowanie wolniejsza...
zdziwiłem sie, że ten tel. ma aż 100 mhz szybkości procka.Czy to prawda?(
irda jest dobra np do pojedynczych zdjęć i dzwonków.
Jeśli chcesz wgrywać mp3 i gry z n-gage to lepiej kup bluetooth. Szybsze i stabilniejsze.
Gry z n-gage idą na 3650. Jednak nie wszystkie. Gdzieś widzialem na stronie spis które chodza. Jak znajdę to dopisze
oh, darling, nie zastanawiam sie i biore ten telefon.Jest jedno "ale", własnie dowiedziałem się, że wyświetlacz, chociaż ma sporą rozdzielczość, to ma tylko 4096 kolorów! Czy na to wygląda?(patrząc na zdjęcia w internecie, chyba nie).Słyszałem, ze można wgrac 9X zoom, czy to nie odbije się na jakości zdjęcia? I jak tam aparat, czy robi dobre zdjęcia, i czy z powodu tych 4096 kol, wyglądają dobrze na wyświetlaczu?
(sory za takie pytania, nigdy nawet na oczy nie widziałem tego telefonu)Czy to prawda, że obudowa jest niskiej jakości i ciężko obsługuje się przycisk nawigacyjny? Aha, i w jaki sposób można uzykać 9X zoom, przecież to tylko VGA?
pozdrawiam
to jest zoom cyfrowy. i okropnie wplywa na jakość zdjęć. lepiej robić bez zadnego programu. Czasem troche brakuje kolorów to fakt. 4 tys troche malo, ale i tak ladnie wygladają fotki. Jeśli chcesz wiecej, i przeszkadza Ci bardzo klawiatura to moze byś sie zastanowil nad 3660. 65tys kolorów, normalny rozklad klawiszy.
Ten bialy korpus jest troche słabej jakość według mnie. Mogłby być twardszy. Przycisk nawigacyjny jest chyba nawet lepszy niż joy w 7650.