Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1822 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Różne
oświetlenie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "oświetlenie"   

Kondzio
 Wysłana - 10 wrzesień 2002 10:03       

Przeniesiona przez Poxter z działu 'Audio'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Sory ale nie wiedziałem gdzie to zamieścić, otóż chce kupić najlepiej używane oświetlenie dyskotekowe za rozsądną cenę. Organizujemy wioskową dyskę, no a bez świateł to nie da rady, myślałem nawet o konstrukicji jakichś lamp wyładowczych ale mój plan dał w łeb.
POMOCY!

Poxter
 Wysłana - 11 wrzesień 2002 07:20      [zgłoszenie naruszenia]

ale jak ci mamy pomóc? Nie rozumiem aluzji:)) Najlepiej to jechać na giełde i poszukać a może coś znajdziesz. Jeżeli chodzi ci o jakiś schemat to nie wiem czy mam musze poszukać. Jedank nie wiem kiedy go dam jak bede miał bo nie mam zbytnio czasu ostatnie (tyle zajęć mi się porobiło ze się niewyrabiam). Na necie siedze rano przed szkoą około 10min i wieczorem przed spaniem około 15min więc niie ma tego za dużo. Nie wiem moze dziś zrobie wyjatek i siąde na kompa po południu ale to nie wiem

(((:Mod Forum Elektronika:)))

Kondzio
 Wysłana - 11 wrzesień 2002 09:03      [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki za odpowiedź, chodzi mi o jakiekolwiek wiadomości na temat kupna
używanego oświetlenia bądź pomusłów na jakąś konstrukcję ja na elektronice jestem zielony ale kumple są nieźli, tak więc o to mi chodzi. Rozumiesz?
Ale i tak wielkie dzięki.

Poxter
 Wysłana - 11 wrzesień 2002 18:26      [zgłoszenie naruszenia]

co do kupnna to pare razy widziałem na zwykłej giełdze samochodowej. Co do ceny to nie mam pojęcia. Schemat zaraz dam na stroboskop dyskotekowy. Chwile to potrwa.

Poxter
 Wysłana - 11 wrzesień 2002 18:39      [zgłoszenie naruszenia]

a tak żartem ci odpowiadając to podam ci prosty sposób na oświetlenie. Bierzesz jakiegoś głąba i każesz mu co chwila włączać i wyłączać światło:))) Mam sąsiada który był na obozie i własnie miał takiego głąba w domku że jak sobie robili impre (czyt. libacje) to właśnie stał i co sekunde włączał i wyłączał. Ale nie wiem czy znajdziesz kogoś takiego i wogóle czy wytrzyma to przez kilka h nie tyle on ale np żarówka

Poxter
 Wysłana - 11 wrzesień 2002 18:54      [zgłoszenie naruszenia]

odsyłam pod [felektr.katalogi.pl/topic.asp?topic_id=36] znajdziesz tu o stroboskopie dyskotekowym.

Kondzio
 Wysłana - 13 wrzesień 2002 07:08      [zgłoszenie naruszenia]

wielkie dzięki za schemat, dzisiaj dam go kumplom i zobaczymy co da się zrobić, ale jakbyś coś jeszcze słyszał to napisz.
Wielkie dzięki.
Co do tego głąba to tak próbowałem, ale szybko się zalał i po światłach!

DJ
 Wysłana - 30 wrzesień 2002 14:17     
 Usunięta przez Poxter za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

Poxter
 Wysłana - 30 wrzesień 2002 15:15      [zgłoszenie naruszenia]

prosze nie podawać maili

DJ
 Wysłana - 30 wrzesień 2002 20:26      [zgłoszenie naruszenia]

Sorki Poxter jezeli mozesz to wykasuj tego maila z posta

Poxter
 Wysłana - 30 wrzesień 2002 20:35      [zgłoszenie naruszenia]

samego maila nie moge. musiałbym całą wypowiedź. Zrobie wyjątek i nieskasuje ale pamiętaj na przyszłość

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

oświetlenie

Strony: 1 2

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL