Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 16442 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
odkodowanie kart do dekoderow cyfry zeby bylo wiecej programow  
(pomocy) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "odkodowanie kart do dekoderow cyfry zeby bylo wiecej programow (pomocy)"   

dklein
 Wysłana - 4 luty 2007 16:54        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam mam na imie Dawid i mam pytanie nurtuje mnie strasznie to ze mam dekofer cyfry i w niek karte z najnizszym pakietem i daje te karte znajomemu znajomego ktory odblokowuje mi wszystkie programy na tej karcie i kiedy ja wsadzam do dekodera mam znowu wszyskie programy i moje pytanie polega na tym ze w sumie to jest drogi interes to co miesieczne odkodowywanie i jesli ktos wie jak moglbym to samemu robic i moglby mi to wyjasnic to bardzo bym prosil i byl bardzo wdzieczy za podpowiedzenie mi jak czym i co zrobic zeby sobie samemu te karte rozkodowywac dziekuje i pozdrawiam serdeczne wszystkich uczestnikow forum!!! moj adres e-mail dklein@wp.pl badz gg 5866952

Preskaler
 Wysłana - 4 luty 2007 23:17      [zgłoszenie naruszenia]

Cześć!
Nie można wysyłać takich informacji bo piractwo jest przestępstwem. Nie można też pomagać w przestępstwie bo to także jest karalne.
Pozdrawiam!

Preskaler

Specjalista -

dklein
 Wysłana - 5 luty 2007 13:33      [zgłoszenie naruszenia]

ale mozesz mi pomoc na maila... badz na gg... moge liczyc na twoja pomoc czy nie bardzo!! w kazdym razie dzieki za checi:) pozdrawiam

dmprk
 Wysłana - 5 luty 2007 17:54       [zgłoszenie naruszenia]

Edukacyjne możesz wejść na [forum.dvhk.pl]
Żeby coś zdziałać trzeba mieć trochę wiadomości i sprzętu. Nie jest to takie proste .. a do tego nie legalne.

Zmieniony przez - dmprk w dniu 2007-02-05 17:55:41

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

odkodowanie kart do dekoderow cyfry zeby bylo wiecej programow (pomocy)

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL