Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 6292 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Telewizja
pilot uniwersalny 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "pilot uniwersalny"   

michal_f
 Wysłana - 7 luty 2006 12:01        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam....
Mam taką proźbe/problem...potrzebuje doradzenia w sprawie pilota uniwersalnego do odtwarzacza CD PHILIPS(AZ2537), telewizora THOMSON(20MG15ET) oraz odtwarzacza DVD+VCR LG(VC9700)....jaki byście polecali najlepszy...
Z Góry Dzieki
Pozdrawiam!!!

Preskaler
 Wysłana - 11 luty 2006 07:43      [zgłoszenie naruszenia]

Jest taka dobra funkcja "SZUKAJ"! Spróbuj, może skorzystasz? Zobacz dla przykładu tutaj [felektr.katalogi.pl/temat2111/] xxx

Preskaler

Specjalista -

zbysiu13
 Wysłana - 22 luty 2006 01:03      [zgłoszenie naruszenia]

witam, polecam piloty uniwersalne z fukcją LEARN, kupiłem niedawno taki, Medion, bardzo potaniały- można już za 16-18 zł dostać, i jest świetnie, kilku funkcji, które mi brakowały do pełni szczęścia przy Echostarze Polsatu Cyfrowego, pilot został " nauczony" :))) I obsługuje w tej chwili 4 urządzenia- panasonic, lg, echostar, belwood....

Volenti non fit iniuria.
Verba volant, scripta manent.

rocefeler
 Wysłana - 27 marzec 2006 14:08      [zgłoszenie naruszenia]

Hej Zbysiu skoro masz Mediona to prosił bym Ciebie o przesłanie instrukcji jak nim wyszukiwać bo też takiego mam ale bez instrukcji - z góry dziękuje

zbysiu13
 Wysłana - 27 marzec 2006 20:51      [zgłoszenie naruszenia]

Witam, poszukam , gdzieś miałem całą instrukcję otrzymaną mailem, ale jeśli nie znajdę, zrobię fotki instrukcji papierkowej.

Volenti non fit iniuria.

rocefeler
 Wysłana - 27 marzec 2006 20:57      [zgłoszenie naruszenia]

Super dzięki bardzo - jeżeli możesz to mam jeszcze jedna prośbę - nie wiem jak uruchomić go żeby sam wyszukiwał pasmo danego sprzętu i zależało by mi na opisie które klawisze po kolei trzeba wciskać aby zaczął skanować - jeszcze raz dzięki i pozdrawiam

zbysiu13
 Wysłana - 28 marzec 2006 14:30      [zgłoszenie naruszenia]

witam, zrobię te fotki jutro rano, i jeszcze jedno- medionów widziałem kilka jeśli nie kilkanaście rodzajów, i nie wiem, czy podejdzie ta moja instrukcja. Ale ogólne zasady "skanowania" są takie same jak w innych pilotach uniwersalnych, tzn wchodzi się w tryb programowania i wciska się klawisz Power Off tyle razy, aż włączony sprzęt się wyłączy...
Tak ogólnie, jak się nazywa ten typ Twojego pilota?

Volenti non fit iniuria.

rocefeler
 Wysłana - 28 marzec 2006 16:05      [zgłoszenie naruszenia]

Witam ponownie mój pilot to MEDION MD-MSN 5001 5480-Universal EAN 2706 8625
A jeszcze jest Medion AG 45307 Essen,Germany - napisałem wszystko co jest na tylnej ściance pilota bo nie wiem które dane są Ci potrzebne

zbysiu13
 Wysłana - 29 marzec 2006 20:21       [zgłoszenie naruszenia]

na początek taka stronka:

Volenti non fit iniuria.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

pilot uniwersalny

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL