Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1761 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Różne
pomózcie mi!!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "pomózcie mi!!!"   

agniesia87
 Wysłana - 31 sierpień 2002 13:30        | zgłoś naruszenie regulaminu

mam okropny problem i będę wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź, mam nadzieję, że znacie się lepiej niż ja na kompach. Więc powiem wam od poczatku: mój ukochany braciszek sformatował dysk, nie porobił kopii ważniejszych plików i trzeba było zainstalować nowy windows (wcześniej mieliśmy 98), a, że nie było innego to mam teraz windows me (millenium), według mnie najgorszy jaki może być, no, ale. tylko, że trzeba zainstalowac drukarę, a mamy HP DeskJet 840C, nie ma jej na tym panelu do sterowania i potrzebna mi (NA GWAŁT!)nazwa drukarki odpowiadająca mojej, niestety zginęła mi książeczka z firmy, gdzie to pisałoby jasno i wyraźnie, dlatego pomóżcie mi!!!

:)

Poxter
 Wysłana - 31 sierpień 2002 13:59      [zgłoszenie naruszenia]

rzeczywiście też teraz sprawdziełem i w panelu nie ma twojej drukarki.Żeby ją zainstalować będziesz potrzebowała sterowników do niej ( o ile się niemyle:)).Prawdopodobnie znajdziesz je na stronie HP i na cd który powiinaś dostać razem z drukarką (chyba że się mylę). Poszukam dla ciebie tyh sterowników i jak znajde too dam ci znać

(((:Mod Forum Elektronika:)))

Poxter
 Wysłana - 31 sierpień 2002 14:10      [zgłoszenie naruszenia]

witam wszelkie sterowniki do swojej drukarki znajdziesz tu [http://www.hp.com.pl/drivers/index.php?s=3&pid=C6414A]

Pozdrawiam

(((:Mod Forum Elektronika:)))

kaczorele
 Wysłana - 23 październik 2004 18:55       [zgłoszenie naruszenia]

w komputer swiat na koncu sa strony ze streownikami do wszystkich urzadzen do pc

kaczor

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

pomózcie mi!!!

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL