Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1248 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Cyfrówka
pomoc przy wyborze płyty głównej z procesorem 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "pomoc przy wyborze płyty głównej z procesorem"   

wujekborys
 Wysłana - 1 sierpień 2009 20:39        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam jutro jade na giełde w poszukiwaniu płyty z procem mam na to 150-200 złotych nie ma to być komputer przed którym trzeba zapinać pasy tylko zwykły komputer do internetu muzyki zdjęć i filmów... i tu pojawia sie pytanie w co celowac jakie firmy byscie doradzali... wczesniej miałem płytę msi dosyc starą z procesorem 1,8 p4 i szczerze nie nazekałem tylko bardzo okazyjnie sie ten sprzęcik sprzedał ;) reszte czesci kupie dopiero za niecały miesiac podpasowywując wszystko pod płytę...

jeśli pomogłem pamietaj o sog'u

paco128
 Wysłana - 1 sierpień 2009 23:39      [zgłoszenie naruszenia]

To szukaj czegoś o podstawce AM2 (AMD) lub 775 (INTEL). Nie kupuj nic innego niż ASUS, GIGABYTE i MSI. Procek bierz jakiś X2. W tej cenie powinieneś coś dostać. Jeżeli nie starczy kasy, to weź słabszy procesor. Nie oszczędzaj na płycie.

wujekborys
 Wysłana - 3 sierpień 2009 12:39       [zgłoszenie naruszenia]

dziekuje za odpowiedz w niedziele pojadę na giełde do wrocławia tam powinienem cos dostać ;) sog

jeśli pomogłem pamietaj o sog'u

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

pomoc przy wyborze płyty głównej z procesorem

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL