Forum Elektronika
audio radio telewizja cyfrówka okablowanie

∑ temat został odczytany 1326 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ELEKTRONIKA | Radio
pomocy wscipska matka antenat tv 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "pomocy wscipska matka antenat tv"   

piotrekr33
 Wysłana - 1 kwiecień 2004 20:11        | zgłoś naruszenie regulaminu

mam taki problem ma dwa telewizory jeden na dole drugi na górze posiada zasilacz jezeli sie go wyłaczy koniec ogladania no i własnie do tych dwóch telewizorów urzywana jest jedna antena zwykła no i jezeli cos tam matka chce a ja siedzie i ogladam na dole to wyłacza zasilacz i koniec mojego ogladania jak zrobic zeby jak ona se wyjmie ten zasilacz to ja dalej sobie ogladam czy jest to mozliwe podajcie jak najprostsze sposoby thanks

jekasta
 Wysłana - 5 kwiecień 2004 12:01      [zgłoszenie naruszenia]

Troche nierozumiem,czy Ci chodzi ozasilacz do wzmacniacza antenowego,czy stabilizato sieci ?Sprecyzuj sie.

piotrekr33
 Wysłana - 8 kwiecień 2004 11:50      [zgłoszenie naruszenia]

chodzi o zasilacz
najzwyklejszy i ja nie moge ogladac jak matka go na górze wyłaczy jak zrobic zeby jak ona wyłaczyła ten zasilacz ja mógłbym dalej oglądac no oczywiscie nie kupując drugiej anteny

jekasta
 Wysłana - 8 kwiecień 2004 13:20      [zgłoszenie naruszenia]

Zasilacza wcale nie trzeba wylaczac,pobiera on bardzo malo pradu i jest bezpieczny.Mozna tylko wylacztc telewizor wylacznikiem siesiowym,a na drugim TV ogladac sobi program.

Sikor2
 Wysłana - 15 maj 2004 17:05       [zgłoszenie naruszenia]

załuż sobie taki sam zasilacz przy wejściu antenowym telewizora koszt to jakies 8-10zł ja tak zrobiłem

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

pomocy wscipska matka antenat tv

Polecamy: urządzenia spawalnicze | MŚ w Piłce Nożnej - RPA 2010 | Forum | Komputery | Nauka | pomysł na biznes

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL